„Mi s-a făcut pielea de găină”. O nouă concurentă a venit la „Bravo, ai stil”! Cine este Diana și cum au reacționat restul fetelor când au văzut-o

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 iul 2023, 11:44

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, o nouă concurentă a pășit în cadrul competiției.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, o nouă concurentă a pășit în cadrul competiției! O cheamă Diana și are planuri mari în drumul pe care-l va parcurge în emisiune.

Cine este Diana, noua concurentă de la „Bravo, ai stil”

Diana este noua concurentă care a pășit în cadrul emisiunii „ Bravo, ai stil ”! Tânăra moldoveancă a spus în detaliu ce planuri are în competiție.

„Sunt Diana, am 27 de ani, sunt din Chișinău și am venit la Bravo, ai stil ca să experimentez mai mult și să ies din zona mea de confort pentru că m-am săturat deja de stilul meu.

Citește și: „Nu veni cu ochi de căprioară în fața noastră să spui că tu așa credeai”. Jasmine, taxată dur de jurați și de concurente după ce a copiat o ținută cu scopul de a le da peste nas colegelor ei: „Nu mă simt vinovată”

Eu am venit la București să fac muzică, în urma unui contract. Toată lumea din Chișinău știe că eu sunt cântăreață și am vrut aici, să mă promovez! Când am văzut că s-a deschis casting, mama a zis să merg și eu să încerc.

Aș vrea să aduc aici niște ținute pe care ar putea să le poarte și oamenii de rând la un eveniment, nu consider că dacă pui 100 de chestii pe tine este artă”, a declarat Diana.

Cum au reacționat concurentele când au văzut-o pe Diana

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Primul lucru pe care Maurice Munteanu a vrut să-l afle despre noua concurentă este ocupația ei.

„Eu mă ocup cu muzica, eu cânt”, a declarat Diana.

Ca să demonstreze că nu este doar gura de ea, Diana a făcut, la cerere, o demonstrație artistică și a impresionat pe toată lumea! S-a lăsat cu piele de găină atât la jurați, cât și la concurente.

Se pare că Diana este familiarizată cu unele concurente din competiție. Le cunoaște pe Jasmine și pe Aza din mediul online.

Citește și: „Am spus ce am văzut”. Legătura dintre Alexandra de la „Bravo, ai stil” și Cătălin Botezatu! Rebecca a spus totul: „Aș putea să vin și eu să spun că domnul Botezatu poate îți dă și un stilist”

„O cunosc pe Aza din online, știu că ea cântă, și pe Jasmine la fel o cunosc, din online”, a spus Diana.

„Da, ne știm din online, ne-am mai întâlnit pe la evenimente dar nu ne cunoaștem atât de bine. Bine ai venit! Abia aștept să ne cunoaștem mai bine în cadrul acestei emisiuni”, a declarat Jasmine.

„Diana e o scumpă, e foarte frumoasă și ce voce are, doamne! Mi s-a făcut pielea de găină în cinci secunde, e ceva divin”, a spus Maria, despre cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil”.

Pe ținuta pe care a prezentat-o astăzi, Diana a reușit să obțină două calificative de „Bravo, ai stil” din partea lui Alexandru Abagiu și a Ralucăi Bădulescu, singurul care a votat negativ fiind Maurice Munteanu.