„Mi s-a înnegrit în fața ochilor și m-am trezit jos”. Un polițist a lovit o femeie în vârstă, în plină stradă, în Arad, fără ca cineva să intervină

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 mai 2023, 09:47

Mai mult de zece minute, femeia a fost urmărită de omul legii

Sursa: observatornews.ro

Un polițist la criminalistică, din Arad, și-a făcut singur legea, după ce a lovit o femeie în vârstă, în plină stradă, nervos din cauza unor probleme în amor. Imaginile au fost surprinse de camerele de luat vederi.

Un polițist la criminalistică din Arad a lovit o femeie în vârstă, în stradă, fără să aibă vreo remușcare. Așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, trecătorii doar s-au uitat, fără să intervină, deși femeia nu mai putea să se ridice de jos.

Un polițist din Arad a lovit cu bestialitate o femeie în vârstă

Polițistul la criminalistică, iubitul fostei nurori, nu a avut nicio milă de femeia cu pricina.

A lovit-o atât de tare, încât femeia s-a izbit de perete, a căzut pe trotuar și nu mai reușea să se ridice. Deși totul s-a petrecut la jumătatea lunii martie, abia acum, poliția începe cercetările.

Mai mult de zece minute, femeia a fost urmărită de omul legii care dădea dovadă de un comportament dubios. Așteaptă să iasă din piață și începe să se certe cu ea. La un moment dat, acesta o lovește în piept, iar femeia se izbește de perete.

Slăbită, aceasta cade pe trotuar și încearcă să se apere, fără a avea puterea de a se ridica. Polițistul este neimpresionat de durerea provocată femeii și continuă să i se adreseze folosind cuvinte jignitoare și ridică palma, pentru a o lovi din nou, dar aceasta reușește să se apere.

Citește și: Motivul pentru care un tânăr de doar 20 de ani a agresat fizic un bătrân din Mehedinți. Bărbatul a fost arestat preventiv

Femeia în vârstă de 73 de ani abia a reușit să se ridice. Omul legii se întoarce și începe, din nou, săi îi vorbească urât, însă femeia reușește, în cele din urmă, să scape de el.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„S-a uitat în dreapta, în stânga, eu nu mi-am dat seama ce urmăreşte el de fapt.

Şi, în clipa aceea, a făcut un pas şi m-a lovit. Nu am mai văzut nimic, mi s-a înnegrit în faţa ochilor şi m-am trezit jos. Nu ştiu cum am căzut”, a declarat Maria Mihailovici, femeia agresată.

Femeia, salvată de o cunoștință

Femeia a scăpat de o nouă rundă de lovituri, deoarece a apărut o femeie din piață, pe care o cunoaște, care l-a potolit pe agresor, fără a fi nevoie să intervină.

„Apare o doamnă ce vinde prin piaţă lucruri, mă cunoştea. Şi se uita la el, se uita la mine și el s-a potolit. Cred că voia să mă împingă din spate, dar nu a mai avut curajul”, a mai spus femeia, conform observatornews.ro.

Totul a început din cauza problemelor sentimentale. Iubita actuală a polițistului a fost căsătorită cu băiatul femeii pe care polițistul a lovit-o.

Aceștia sunt părinții a doi copii, care au ales să rămână în custodia tatălui.

Citește și: „Câine rău!”. Un băiat de 12 ani din Bacău a fost închis într-o cușcă, de alți trei colegi

Polițistul s-a enervat, deoarece femeia l-a acuzat că este vinovat pentru distrugerea căsniciei băiatului ei. „Îmi e frică de el, de siguranţă. El are ce are cu mine, că eu am grijă de copii, dar eu am grijă de ei, sunt nepoţii mei, am grijă de ei ca de ochii din cap”, a mai spus femeia.