„Mi s-a părut arogantă”. Ema Karter, declarații incendiare la adresa Patriciei de la ”Casa iubirii”. Cum a reacționat Yamato Zaharia

Autor: Diana Bostan

Ema Karter și-a spus părerea referitor la Patricia de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram - Patricia Pruneanu/ Captură YouTube

Fosta iubită a lui Yamato Zaharia, Ema Karter, replici acide la adresa Patriciei de la ”Casa iubirii”. Sportivul a dezvăluit în urmă cu ceva timp faptul că se simte atras de fosta concurentă.

Deși nu mai au o relație amoroasă, Ema Karter și Yamato Zaharia au rămas în relații foarte bune. Blondina este la curent cu faptul că sportivul a dezvăluit că o place pe Patricia de la ”Casa iubirii” și a reacționat.

Ema Karter susține că a cunoscut-o pe Patricia

Cunoscuta actriță și Yamato Zaharia au fost surprinși împreună la premiera unui film.

Deși nu mai formează un cuplu, Yamato și Ema Karter se susțin reciproc și nu se feresc să petreacă timp împreună. În exclusivitate pentru WOWnews, Ema Karter a vorbit și despre una dintre cuceririle fostului său iubit, Patricia de la ”Casa iubirii”.

Citește și: O celebră creatoare de conținut din România, însărcinată în cinci luni: ”Ai fost dorit și ești iubit” Cine este tatăl și cum a ales vedeta să facă marele anunț

Ema Karter a dezvăluit faptul că a întâlnit-o personal pe Patricia și că i s-a părut extrem de arogantă. Blondina susține că e o fată drăguță, dar arogantă și că nu înțelege de ce Yamato o place.

„Am cunoscut-o pe Patricia, dar nu știu, mi s-a părut arogantă. A venit la mine și a zis ”Bună” și eu cum sunt foarte sinceră, m-am uitat la ea și i-am zis ”Bună.

Eu sunt Ema ”. Și i-am zis lui Yamato, nu te supăra, dar ce îți place la ea”, a spus Ema Karter, pentru WOWnews.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Yamato Zaharia susține că încă o place pe Patricia

Sportivul a dezvăluit faptul că a fost puțin ciudat ca fata pe care el o place să o cunoască pe fosta lui iubită. În ciuda părerii pe care Ema Karter o are referitor la Patricia, Yamato susține că se simte în continuare atras de fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii”.

Citește și: Ema Karter, succes în online, dar o dezamăgire pentru familie? „Mama spune că o fac de râs” Câți bani câștigă vedeta în doar o lună

Ema Karter și Yamato Zaharia susțin că se înțeleg mult mai bine în acest moment, față de perioada în care formau un cuplu. Deși petrec foarte mult timp împreună, cei doi foști iubiți și-au impus o limită pe care nu au încălcat-o încă. Blondina a dezvăluit faptul că Yamato călătorește mereu cu ea, iar prezența lui o face să se simtă în siguranță oriunde s-ar afla.

”Toate actrițele au security, eu am cea mai bună securitate.

Suntem prieteni, am rămas prieteni foarte buni și ne înțelegem mai bine decât atunci când eram împreună”, a mai dezvălui Ema Karter pentru sursa menționată anterior.