„Mi s-a părut foarte nedrept și urât” Lulu Varodi a vorbit despre sentimentele pe care i le stârnește acum Mirela Retegan, după ce Gașca Zurli s-a destrămat

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 27 mar 2024, 12:21

„Singura soluție era demisia” Lulu Varodi a vorbit despre sentimentele pe care i le stârnește acum Mirela Retegan, după ce Gașca Zurli s-a destrămat

Sursa: Ionuț Varodi Facebook

Ionuț Varodi, cunoscut ca bucătărașul Lulu, a vorbit deschis despre planurile sale de viitor, dar și despre motivul care a stat la baza deciziei de a demisiona.

Invitat într-o emisiune TV, Ionuț Varodi a povestit în puține detalii motivul pentru care a ales să demisioneze, dar a descris și sentimentele pe care i le trezește acum fondatoarea Gașca Zurli, Mirela Retegan. 

Cum s-a simțit Lulu atunci când și-a dat demisia

Lulu Varodi se simte mai bine ca niciodată și, spune el, oportunitățile apar la tot pasul. 

„Am simțit libertate atunci când mi-am dat demisia.

Sunt foarte bine. În momentul de față mă concentrez pe viitor, pentru că sună foarte bine. Vin spre mine o grămadă de propuneri și sunt recunoscător pentru asta. Vin multe proiecte.

În primul rând, să fac o petrece în Centrul Vechi, cu prietenul meu de gașcă, Răzvan Marina, pe 5 aprilie. Va fi un battle muzical,” a spus aceasta în timpul emisiunii televizate.

Citește și: Vero Căliman trece printr-o perioadă delicată după plecarea din gașca Zurli: „Fetița s-a simțit întotdeauna nedorită” Mesajul profund postat pe rețelele sociale

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

De asemenea, a venit vorba și de colega și prietena sa, Vero Căliman. Lulu a avut doar cuvinte de laudă, însă a enumerat și două defecte ale acesteia, printre care agitația și lipsa de încredere. 

De ce a ales Lulu Varodi să plece din Gașca Zurli

Întrebat ce sentimente îi stârnește acum Mirela Retegan, Ionuț a răspuns: „recunoștință combinată cu nedreptate.”

Ionuț Varodi (bucătărașul Lulu) a ales să demisioneze, deoarece, spune el, era singura soluție rămasă, întrucât ajunsese la capătul puterilor. În opinia acestuia, gașca Zurli ar fi putut rămâne în continuare o formulă, însă a fost o nedreptate și răutate la mijloc. 

Citește și: Cum a fost surprinsă „Fetița Zurli”, alături de Truli și Lulu, după ce toți 3 au părăsit Gașca Zurli! Reacția fanilor: „Vă rog să refaceți Gașca Zurli”

„Mi-a dat șansa și ocazia să intru în lumea asta și să fac parte din Gașcă și am fost de-a lungul anilor recunoscător și încă sunt, dar modul în care s-a terminat mi s-a părut foarte nedrept și urât.  Din punctul meu de vedere, se putea continua. Eu aș fi continuat. Am plecat, pentru că am fost adus până în punctul ăla în care singura soluție era demisia,” a mai spus acesta.