“Mi s-a tăiat răsuflarea” Ce a pățit Emily Burghelea în vacanță, în Maldive! I-au dat lacrimile instant

Author: Diana Bostan
Actualizat: 28 iul 2023, 13:04

Emily Burghelea

Sursa: Facebook- Emily Burghelea

Emily Burghelea a petrecut clipe de neuitat în vacanța din Maldive, alături de soț și de cei doi copii. Această vacanță nu a însemnat doar relaxare pe plajă și plimbări, ci și un moment de regăsire pentru tânăra mămică. Vedeta a trăit o experiență unică pe care a împărtășit-o și cu urmăritorii.

Frumoasa Emily Burghelea a avut parte de o vacanță în familie, însă o experiență prin care a trecut, în Maldive, a făcut-o să plângă instanta.

Emily Burghelea a experimentat senzații de nedescris pe plaja din Maldive

Blondina era în căutarea unui loc liniștit pentru rugăciune, moment în care a simțit o energie ce a făcut-o să lăcrimeze instant. Vedeta a împărtășit totul cu fanii pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Momente de panică pentru Emily Burghelea, în vacanță: ”Tel Aviv este atacat!” Blondina a imortalizat momentul în care o rachetă a fost lansată

„Se spune că fiecare loc are o vibrație, o energie specifică, credeam asta, relativ, însă nu mi-a fost dat până acum să trăiesc totul la o asemenea intensitate, mi s-a tăiat răsuflarea când am ajuns aici, căutam un loc mai retras în care să mă rog, și în loc să găsesc eu locul, am simțit că locul m-a găsit pe mine”

, a scris Emily la poza ce însoțea postarea.

Vedeta a simțit imediat bucurie, recunoștință și o iubire profundă. Emily a mulțumit divinității pentru tot ce a primit în viața asta, considerându-se o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Citește și: Emily Burghelea, peripeții în vacanța din Tel Aviv, după ce și-a luat țeapă de la agenția de turism. Ce a găsit vedeta în camera de hotel este îngrozitor. Imaginile au ajuns pe internet: ”Preț de 5 stele”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Mi-au dat lacrimile instant când am ajuns aici, am simțit pur și simplu o bucurie care nu-mi mai încăpea în piept, o stare de recunoștință profundă, o stare de iubire absolută, ceva ce s-a întâmplat acolo, în cel mai pustiu loc de pe insulă, unde valurile lovesc zgomotos stâncile și se creează simfonii, norii îmbracă cerul de parcă ar fi sărbătoare, iar nisipul se simte ca o mângâiere dulce de mamă”, a mai scris aceasta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily Burghelea a petrecut o vacanță de neuitat cu Andrei și cei doi copii

Cei patru s-au plimbat pe plajă și s-au bucurat de fiecare clipă petrecută împreună. În vacanță au avut loc și mici accidente, însă Emily este o mămică pregătită pentru orice.

Vedeta a fost pregătită pentru înțepăturile de țânțari cu care copiii s-au confruntat în această vacanță.

Citește și: Emily Burghelea, lacrimi de șoc! Prin ce emoții a trecut fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” când a mers în Ierusalim: „Liniștește-te”

Emily nu s-a abținut de la nimic în vacanță și a mâncat tot ce a poftit, inclusiv foarte multe dulciuri specifice zonei.

Vedeta și soțul ei au avut parte și de momente romantice în doi, îndrăgostiții având parte de plimbări pe plajă în doi, unde au putut privi superbul apus.

Citește și: Emily Burghelea este în impas. Cu lacrimi în ochii, blondina le-a cerut disperată ajutorul urmăritorilor: „Nu știu în ce direcție s-o apuc”