„Mi se face pielea de găină, dacă îmi aduc aminte”. Cine l-a ajutat pe Culiță Sterp să scape de controlul judiciar și să poată ieși din țară, în urma problemelor cu legea

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 mar 2024, 03:40

Culiță Sterp a făcut apel la decizia de a rămâne sub control judiciar

Sursa: Instagram

După mai bine de o jumătate de an în care a trebuit să rămână în țară, în urma accidentului pe care l-a provocat în luna noiembrie a anului trecut, Culiță Sterp a ieșit învingător, primind dreptul de a părăsi țara.

Culiță Sterp a reușit să scape de controlul judiciar, după ce, mai mult de o jumătate de an, nu a avut voie să iasă din țară, ceea ce nu i-a mai permis nici să susțină concerte în străinătate.

Cine l-a ajutat pe Culiță Sterp să scape de controlul judiciar

Culiță Sterp a făcut apel la decizia de a rămâne sub control judiciar și lucrurile au mers în favoare lui.

Recent, acesta le-a spus fanilor săi că nu ar fi reușit să scape de controlul judiciar, dacă nu ar fi cerut ajutorul lui Dumnezeu.

„Am avut problemele pe care le-am avut și, acum, în sfârșit, m-a ajutat Bunul și Sfântul Dumnezeu și îi mulțumim pe această cale și uite că s-a rezolvat și pot să plec! (...)”.

Artistul a ajuns tocmai în Bihor, la un preot recomandat de câțiva prieteni.

După ce i-a povestit acestuia prin ce trece, preotul i-a dat să citească o rugăciune foarte puternică, rugăciune ce i-a îndeplinit dorința chiar în cea de 40-a zi, cât a fost nevoită să o citească.

Citește și: „Sunteți bolnave. Sunați un psiholog”. Logodnica lui Culiță Sterp nu a mai suportat și a spus lucrurilor pe nume, fără a sta prea mult pe gânduri

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Am făcut, bineînțeles, niște rugăciuni, el mie. A zis către mine «Îți dau să citești 40 de zile Acatistul Sfântului Ioan Botezătorul și o să vezi că Dumnezeu o să lucreze în viața ta, dar trebuie să îl citești tu și încă două persoane, în fiecare zi, timp de 40 de zile”.

Logodnica artistului și mama acestuia au citit împreună cu el

Logodnica sa și mama Geta l-au citit împreună cu el, iar Culiță a făcut eforturi pentru a-l citi, chiar și în zilele în care era foarte obosit din cauza cântărilor pe care le avea. „Timp de 40 de zile, în fiecare, în fiecare zi, cât eram de obosit (...) 

Ce credeți? Uite, îmi fac Sfânta Cruce, cu mâna pe inimă vă spun, exact când s-au împlinit 40 de zile, pe data de 7 iunie, exact am avut eu procesul la Cluj și, exact atunci, am scăpat eu de controlul judiciar! Mi

se face pielea de găină, dacă îmi aduc aminte iar”, a mai spus manelistul.

Citește și: „La cum arată soțul tău, sigur s-ar uita după altele”. Logodnica lui Culiță Sterp, criticată în mediul online pentru numărul de kilograme

La scurt timp după ce restricțiile au fost adunate, Culiță Sterp a plecat împreună cu logodnica sa și cu fiul lor, în Grecia, unde au serbat cea de-a doua aniversare a lui Milan.

Artistul a revenit în țară de câteva zile și a revenit și pe scenă, acolo unde a fost așteptat de sute de persoane.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.