„Mi se rupe sufletul lângă ea”. Oana Roman, momente delicate după moartea mamei sale. Cu ce probleme se confruntă vedeta

Autor: Diana Bostan

Oana Roman a vorbit despre operația cățelușei sale

Sursa: Instagram: Oana Roman Elisei

Oana Roman trece prin noi momente dificile după moartea mamei sale. Luna, cățelușa familiei, a fost supusă unei mici intervenții, motiv pentru care vedeta și-a petrecut toată noaptea îngrijind-o.

Oana Roman și-a dus animalul de companie la medic pentru a fi supus unei mici incizii. După mai multe ore de așteptare, vedeta și-a putut lua patrupedul acasă, însă recuperarea nu este deloc una ușoară. Fiind extrem de atașată de Luna, cățelușa familiei, Oana Roman și-a dedicat tot timpul pentru a o îngriji.

Vedeta trece prin noi momente delicate

După ce și-a luat cățelușa iubită, pe Luna, de la spital după mica intervenție, Oana Roman a avut parte de o noapte extrem de grea, deoarece durerile pe care le resimțea

patrupedul ei au îngrijorat-o. Cu toate acestea, Oana nu s-a dezlipit nicio clipă de cățelușa sa, Luna, fiind alături de ea pentru a-i alina suferința. 

Printr-o postare făcută în secțiunea InstaStory, Oana Roman a dezvăluit că nu ar mai suporta încă o suferință, după ce a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza decesului mamei sale. Această tragedie a lăsat o urmă profundă în inima vedetei, iar gândul la o altă suferință este copleșitor pentru ea.

Cu toate acestea, Oana își găsește forța și alinarea în dragostea pentru cei dragi și în compania cățelușei sale, Luna, care reprezintă o sursă de confort și alinare în momentele dificile.

Citește și: Probleme în familia Oanei Roman. A mers cu ea de urgență la spital: ”Va suferi o mică intervenție”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Prevăd o noapte foarte grea pentru că Luna plânge foarte tare. Probabil că are dureri. Mi se rupe sufletul lângă ea. Îmi e greu să aduc o nouă suferință lângă mine, dar stau lângă ea și sper că va fi bine. Nici nu mă pot uita la operația ei. Simt un cuțit în inimă când văd. Și abia peste două săptămâni îi vor fi scoase firele”, a

spus Oana Roman, într-un InstaStory.

Oana Roman nu suportă să vadă suferință în jurul ei

Oana Roman a mărturisit că nu poate suporta să vadă suferință în jurul ei, fiind profund afectată de starea de sănătate a celor dragi, inclusiv a animalelor sale de companie. În ceea ce privește cățelușa ei iubită, Luna, vedeta susține că a fost pe mâini bune, fiind în grija unui doctor extrem de priceput.

Intervenția chirurgicală a fost un succes, iar Luna se află acum în procesul de recuperare.

Cu toate acestea, Oana nu poate sta liniștită până când Luna nu se va vindeca complet, iar grija și îngrijorarea pentru bunăstarea acesteia o determină să fie alături de ea în fiecare moment, oferindu-i toată dragostea și sprijinul necesar pentru a trece peste această perioadă dificilă. Vedeta a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesajele de încurajare pe care le-a primit.

Citește și: „Mi-ar fi rusine...Stați în banca voastră”. Oana Roman, reacție acidă în mediul online la comentariile apărute după moartea Mioarei Roman

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Luna a fost pe mâini foarte bune, doctorul este un mare profesor, operația a fost foarte ok, doar că eu nu suport să văd suferință în jurul meu ”, a mai spus Oana Roman pe Instagram.

Vedeta și-a ținut fanii la curent cu evoluția Lunei, astfel că în această dimineață, Oana Roman a dezvăluit faptul că patrupedul ei s-a liniștit și că a reușit să doarmă bine.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.