Mia a ramas cu buza umflata dupa intalnirea cu Lucian! Avea tot ce isi dorea ea, insa barbatul i-a facut surpriza vietii ei! Cum a ajuns concurenta sa isi blesteme zilele

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 21 sep 2020, 03:30

Mia a descoperit ca Lucian este candidatul ideal la postul de sot. Intr-o intalnire privata cu el, concurenta de la "Te vreau langa mine" si-a dat seama ca barbatul are tot ce isi doreste.

Mia si-a dat seama dupa o discutie cu Lucian ca el este barbatul visurilor ei: are de toate, de la casa, masina si alte detalii care ar implini-o din toate punctele de vedere.

Dupa ce a facut un raid imaginar prin toate bunurile lui Lucian, Mia a luat cea mai mare teapa a vietii ei, mai ales ca era hotarata sa renunte la burlacie definitiv.

Lucian nu a vrut sa o ia nici macar acasa, dar de nevasta. Si uite asa, Mia a revenit la "Te vreau langa mine" pe scaunul de concurenta!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.