Mia, acuzata ca s-a ingrasat! Colegele spun ca le critica pe toate, dar nu se uita in oglinda. Uite ce reactie expoziva a avut

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:16

Madalina si Sandra au fost surprinse cu camera ascunsa cand discutau despre Mia.

"Inteleg ca sunteti prietene. Frate, tu n-ai vazut cat s-a facut? Se ia de toata lumea, dar nu se uita la ea?" a intrebat-o Sandra pe Madalina, una dintre concurentele care s-a imprietenit cu Mia, la "Te vreau langa mine".

Madalina i-a luat aparare Miei si a incercat sa o faca pe Sandra sa inteleaga ca nu trebuie sa o critice, dar nu a reusit.

Mia a reactionat vulcanic in momentul in care a vazut inregistrarea.

Ea s-a ridicat in picioare, a facut o pirueta si a exclamat: "Ce bine arata si ce ciuda are pe mine Sandra! Daca am mancat si daca sunt grasa, am cheltuit niste bani, nu ca tine, sa fur din magazin ca sa mananc", a certat-o Mia.

Afirmatia a infuriat-o pe Gabriela Cristea, care a dat-o pe Mia afara din emisiune. Iata inregistrarea momentului:


Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.