Mia, cu lacrimile secate pe obraz, ia cu asalt paravanul! Ce nu ii convine de aceasta data tinerei cand un barbat vine sa o cunoasca!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 aug 2021, 10:20

Mia nu inceteaza sa surprinda atat publicul cat si pe Gabi Cristea, prezentatoarea show-ului. Concurenta se afla din nou la paravan pentru a-si gasi jumatatea insa...

Mia vrea sa isi gaseasca sufletul pereche si asta printre bocete, lacrimi, intrigi si barfe. Tanara cauta perfectiunea, de aceea de fiecare data cand ajunge la paravan, nu reuseste sa isi gaseasca pe cineva pentru ca le gaseste la fiecare defecte.

De data aceasta, Florin, in varsta de 35 de ani a venit special sa o cunoasca pe Mia. Tanara s-a repezit sa ii spuna chiar de prima data ca vorbeste prea incet si nu aude ce spune.

Urmareste intreg dialogul in materialul video alaturat!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.