Mia, implorata sa se intoarca acasa! Uite cine e barbatul care o vrea de nevasta si ii ofera bani, case si masini scumpe

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:16

Nepotul Miei a fost mesagerul barbatului care o vrea pe tanara de nevasta.

Mia ar fi putut fi o femeie bogata daca ar fi hotarat sa se intoarca la fostul iubit, Ionut, la Bacau caci el este hotarat sa ii ofere tot ce isi doreste. Tanara, insa, nu isi doreste acest lucru deoarece spune ea, e realizata in Bucuresti, are un apartament in Dorobanti si nu vrea sa se intoarca la tara unde ar trebui sa aiba grija de vaci, cum spune ea.

Nepotul Miei, cel care a fost si mesagerul fostului iubit care o vrea inapoi, i-a transmis ca nu va face nimic din toate acestea si va fi tratata ca o regina! Urmareste video si vezi decizia finala a Miei!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.