Mia, propusa pentru eliminare! Uite ce a facut de a infuritat-o pe Gabriela Cristea atat de tare! "Daca ma pun la mintea ei o fac praf din doua vorbe"

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 iul 2020, 14:00

Mia a fost surprinsa de o camera ascunsa in momentul in care o barfea pe Roxana, impreuna cu Sandra si Gabriela.

Mia, cea mai controversata concurenta de la "Te vreau langa mine" a socat din nou print atitudinea ei. In momentul in care a fost pusa in fata unei inregistrari realizate cu o camera ascunsa, in care o critica pe una dintre celelalte concurente, Roxana.

"Stiti ce ma bucur ca au ajuns sa vina fanele dupa mine in emisiune? A venit de dragul meu, sa ma copieze pe mine, dar nu stie ca originalul e important.

Eu sunt originala!", a spus Mia.

Cele trei concurente o acuza pe Roxana ca sta doar cu baietii din emisiune si incearca sa o detroneze pe Mia.

"De unde sa ma detroneze, de la mine de acasa?"
a izbucnit Mia. "Daca ma pun la mintea ei, o fac praf din doua vorbe!"

Discursul arogant al Miei a infuriat-o pe Gabriela Cristea, care i-a reprosat ca a venit la emisiune sa isi gaseasca jumatatea, dar, prin discursul ei, arata cat de celebra si de vedeta e ea.


"Astazi, vei fi propusa pentru eliminare a doua oara", i-a comunicat Gabriela.

In urma mesajelor trimise de telespectatori, Mia a fost eliminata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.