Mia, surprinsa intr-o ipostaza rusinoasa! Nu s-a dat batuta si a venit in fata camerei sa faca ASTA. Gabi Cristea impreuna cu toti concurentii au murit de ras

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2020, 06:35

Mia este o prezenta surprinzatoare de fiecare data cand apare in emisiunea "Te vreau langa mine."

Concurenta atat de contestata de fanii emisiunii si hulita de ceilalti concurenti face ce face si iese in centrul atentiei.  In editia de astazi a emisiunii "Te vreau langa mine", Mia  a fost surprinsa de camerele de luat vederi cu falcile pline de ciocolata.

Concurenta a intrat in direct cu gura plina si a continuat sa manance de fata cu toata lumea. Gabi Cristea i-a atras atentia mai in gluma mai in serios, insa Mia si-a vazut de treaba.

Cand i s-a spus ca multi vor sa fie eliminata, Mia a dat un raspuns genial: Uite ce a facut concurenta in timp ce mesteca de zor!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.