Mica are nevoie de un MIRACOL! Artista se roaga sa poata invinge boala VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 aug 2021, 19:50

A plecat din lumina reflectoarelor pentru a se dedica studiului, iar acum se zbate intre viata si moarte!

Mica, Michaela Niculescu, a fost timp de 10 ani mica printesa cu ochi albastri si parul balai, care intra in casele noastre o data pe saptamana. Din tot grupul Abracadabra, nu aveai cum sa nu o remarci! Fiecare aparitie a ei emana gingasie si candoare. Nu de putine ori o vedeai pe Mica fie langa Magician, fie in vreun rol de basm unde era musai sa interpreteze o mica printesa.

Si a ramas in povestea aceea frumoasa, mult timp de atunci.
Inca vreo 10 ani. Dupa ce a plecat din trupa, in 2001, si-a urmat visul: A mers sa studize la Viena si la Oxford. Si-a luat doua doctorate, a invatat sa vorbeasca fluent 6 limbi straine si a lucrat ca redactor, producator si lector universitar.

Desi a fugit de reflectoare, n-a putut sa scape si de marea ei pasiune: muzica. Noptile si le petrecea cu prietenii, prin cluburi de karaoke, acolo unde umplea scena.
In urma cu un an, Mica a fost diagnosticata cu ciroza hepatica. Nu a vrut sa spuna nimanui! Nici macar familiei! A purtat singura povara si s-a descurcat cu boala in felul ei. Pana cand suferinta a pus-o la pamant.

Din copilul vesel si senin, din adolescenta frumoasa si din tanara care facea furori cu mintea ei sclipitoare, n-a mai ramas aproape nimic. In ultima perioada, Mica se topise pe picioare.
A slabit enorm, iar chipul incepuse sa-i reflecte suferinta. La inceputul anului, tanara de 31 de ani a parut chiar ca are o presimtire. Pe un site de socializare, Mica a scris cateva randuri. Desi sunt scrise poetic, impactul cuvintelor este devastator. Vedeta TV spunea ca s-a casatorit cu boala.

Acum, Michaela se zbate pe un pat de spital la Fundeni. Ciroza hepatica care i-a macinat pana acum organismul a ajuns intr-un stadiu avansat.
Nici macar transplantul de ficat nu mai este posibil. Este intubata si respira doar cu ajutorul aparatelor. Medicii, prietenii si familia privesc neputinciosi cum tanara se stinge sub ochii lor. Doar Dumnezeu o mai poate ajuta acum!