Mica publicitate A INVADAT strazile oraselor! Iata care este cel mai raspandit anunt

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 12 oct 2020, 07:45

Mica publicitate nu este chiar atat de mica. Pe langa ziare si internet, a invadat si strazile oraselor tarii cu anunturi de tot felul, cele mai multe, lipite pe stalpi sau pe peretii cladirilor.

Echipa stirilor Kanal D l-a gasit pe cel mai raspandit! Aveti toate sansele sa-l intalniti chiar in apropierea locuintei dumneavoastra. Traim intr-o capital plina de culoare. Si nu ne referim la culori politice sau la spatii verzi. Ci la culoarea pe care o dau aceste afise, orasului nostru: concerte, spectacole sau piese de teatru.

Pe toate le gasim in majoritatea intersectiilor din Bucuresti. Insa, un lucru foarte interesant il gasim pe stalpi.

Ce avem aici? Anunturi de la mica publicitate! De la nord la sud si de la est la vest, in frumoasa noastra capitala, nu exista strada care sa nu fie invadata de tot felul de anunturi!

Iata si cateva dintre ele: cosmetica, vanzator-ospatar, reparatii masini de spalat, tratamente cu namol. Si am mai vazut ceva foarte interesant! Daca dispuneti de prea mult par, iata ca cineva cumpara: "Cumparam par!".
Sunt anunturi de la A la Z, oriunde iti indrepti privirea. Insa, dintre toate acestea, unul este campion, unul le intrece pe toate!

Pe garduri, pe pereti, pe stalpi, un singur afis, le bate pe toate. Pentru ca are cel mai mate tiraj si, cu siguranta, l-ati intalnit pe mai toate strazile capitalei! "Executam puturi"!

Dar bucurestenii se intreaba cui, din centrul capitalei, i-ar folosi asa ceva? "In centrul capitalei ,de unde puturi, unde puturi in centrul capitalei, unde sa facem", zic trecatorii care se "delecteaza" cu peisajul de pe stalpi.

Am luat la rand cartierele. Si in orice directie te-ai uita, acest afis este stapanul strazilor.

Am si sunat la cateva numere de telefon. Insa, cei ce ne-au raspuns nu au dorit sa comenteze metoda prin care isi promoveaza serviciile. in ceea ce priveste lipirea afiselor, aceasta este reglementata si sanctionata de Legea 185 din 2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate.

Multe dintre marile artere sunt curatate de autoritati.
Insa, anunturile rasar ca ciupercile dupa ploaie. Sunt atat de multe, incat nici stalpii nu le mai ajung. Poate ca, intr-un viitor apropiat, vom reusi sa scapam de aceasta invazie de anunturi lipite anapoda, ca si cum intreg orasul, ar fi un mare panou publicitar.
##VIDEO103890##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.