Michael Bolton vine in Romania! Cat costa biletele si unde va concerta

Autor: Raluca Vitu
Michael Bolton

Michael Bolton va sustine doua concerte in Romania, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe 20 iulie, si la Sala Palatului din Bucuresti, pe 22 iulie.

Biletele pentru concerte se gasesc in reteaua iabilet.ro, cu preturi promotionale cuprinse intre 64 de lei si 588 de lei (VIP).

Cel mai nou album al artistului american a fost lansat pe 8 februarie si se intitlueaza "A Symphony of Hits". Bolton a rearanjat piesele sale de succes pentru acest album in maniera simfonica, cu participarea renumitei West Australian Full Harmonic Orchestra, potrivit mediafax.ro.

Cantaretul si compozitorul Michael Bolton a vandut peste 65 de milioane de albume la nivel mondial.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Muzicianul a compus piese pentru nume importante ale muzicii, printre care Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. si Kenny Rogers. Pe scena a cantat alaturi de adevarate legende, de la regretatul Luciano Pavarotti, la Placido Domingo, Jose Carreras, Renee Fleming si BB King.