Michael Jackson nu a murit. Regele muzicii pop traieste si face cazane de tuica. L-am gasit noi in celebra localitate Liesti din judetul Galati

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2020, 12:10

Urmariti materialul urmator si veti vedea cum arata acum Michael si de ce a ajuns sa traiasca printre pirande si puradei.

Tanjesc dupa el milioane de fani, dar, cu siguranta, daca ar mai trai, Regele Muzicii Pop ar fi tare curios sa-l cunoasca doar pe unul!

Nu e nicio gluma. Cel mai mare star al tuturor timpurilor are fani unde ne-asteptam mai putin: intr-o comunitate de romi cu fuste colorate, podoabe de aur si traditii stravechi.

E vedeta in tot satul Liesti. Toata lumea il stie. Desi e tare laudat pe langa casa, faima lui Michael Jackson al II-lea nu depaseste granitele Liestiului.

Nu l-am vazut inca, dar ne intrebam. Oare ce-i lipseste de nu e pe marile scene ale lumii?


El e Michael Jackson: brunet, cu geaca de piele si tricou de star, doar suvita rebela ii mai lipseste! Michael Jackson de Liesti este casatorit si isi doreste copii. A pus mereu familia pe primul plan, asa ca in incheiere, transmite un mesaj: "Multa sanatate pentru surorile lui Michael Jackson!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul