Michael Jackson, teoria conspiratiei! ADEVARUL despre vocea artistului

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:42

Incercam sa nu fim obsedati de celebritati, chiar daca nu stim cu exactitate ca Brad Pitt si Angelina Jolie sunt inca casatoriti si nic daca nu stim cu certitudine care este adevarata orientare sexuala a conducatorilor lumii.

Cu toate acestea unele persoane au reusit sa schimbe mentalitatea si cultura unui popor, de aceea merita sa incercam sa aflam adevarul despre aceste personalitati care au influentat generatii.

Michael Jackson s-a comportat ca si cum ar fi fost castrat chimic

Pentru cei care l-au cunosct e Michael Jackson doar prin prisma imaginii de pedofil nebun care are un parc de distractii ar trebui sa stii ca el intr-o perioada a fost cel mai faimos artist din lume.
Si nu pentru ca era nebun, nu era pe atunci, dar pentru ca intreaga lume era fascinata de el si de felul in care performa pe scena. In pofida ciudateniilor si a nebuniei care il inconjuau, MJ era cu adevarat talentat, iar timbrul sau vocal era deosebit.

Ai observat vreodata cum niciodata vocea lui Michael Jackson nu s-a schimbat?


Aici el are in jur de 11 ani si canta ca un inger, dar la 15 anisori el are acelasi glas.
Si la varsta de 22 de ani... vocea mai inalta.

Asta e ciudat, nu? Ca odata cu trecerea timpului vocea lui nu s-a schimbat, asa cum ar fi foat normal, mai ales la baieti.
Deci care este adevarul?
Ei bine, un profesor de chirgie vasculara crede ca vocea constant inalta a lui Michael Jackson a fost cheia pentru a intelege totul despre cariera sa de adult.


Teroria
Acesta a fost rezultatul unor medicamente pe care le-a luat. Atunci cand Michael Jackson avea 12 ani era un copil absolut normal. Singura lui problema erau cosurile de pe fata, insa tratamentul pe care membrii familiei i l-au dat nu a fost normal, acesta a folosit o masca recomandata de dermatolog ce continea un hormon numit cyproteron. Acest medicament avea rolul de abloca pubertatea.
Potrivit doctorului French House hormonul a impiedicat cresterea parului si a afectat dezvoltarea oaselor. Astfel cantaretul a ramas fara par pe corp, slab. Cel mai importat este ca au foat afectate si larringele cantaretului si de aceea vocea lui nu s-a schimbat.

 

Taguri: