Michele Morrone, mesaj neașteptat pentru români, după vizita în țară noastră:„Dezgustătoare și ignorante”. Ce crede actorul despre România, dar și ce l-a dezamăgit

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 sep 2024, 09:20

Michele Morrone a transmis un mesaj după vizita în România.

Sursa: Instagram: iammichelemorroneofficial

Celebrul actor italian Michele Morrone, cunoscut pentru rolul său din filmul „365 Days”, a transmis un mesaj după vizita în România, prin intermediul unei rețele sociale.

După ce a fost văzut pe străzile Capitalei în compania presupusei sale iubite, Bogdana Tancău, Michele Morrone a vizitat și Castelul Bran, actorul fiind plăcut surprins de bogăția culturală și de istoria țării noastre. Michele Morrone a ținut să transmită și un mesaj după vizita sa în România, un mesaj dur și profund, scris chiar în limba română.

Citește și: Gestul făcut de Michele Morrone înainte de a părăsi România. Cum a fost surprins celebrul actor în timp ce se îndrepta spre aeroport

Mesajul transmis de Michele Morrone după vizita în România

Michele Morrone și-a surprins fanii de pe Instagram cu imagini de la faimosul castel, arătându-și admirația pentru cultura și tradițiile românești. Cu această ocazie, actorul a transmis un mesaj special în secțiunea Instastory, scris chiar în limba română.

„Ce minunat e în România, o țară frumoasă. Tocmai de aceea vreau să scriu acest mesaj.

După părerea mea, un popor ca România ar trebui să investească mult mai mult în educația tinerilor, începând de la artă, muzică, cinema, literatură și mai ales istorie”
, a scris Michele Morrone.

Citește și: Michele Morrone, urmărit și filmat prin București. Ce i-a spus unei românce care filma un Tik Tok

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Actorul și-a exprimat îngrijorarea cu privire la nivelul cultural pe care unele televiziuni românești îl promovează, făcând un apel direct către acestea să își asume responsabilitatea pentru educația tinerilor. „ Este atât de trist și descurajant să vezi televiziunea românească (nu toate) încercând să coboare nivelul cultural al unui popor cu o istorie atât de bogată și minunată, difuzând cele mai groaznice gunoaie pe care le poate vedea un tânăr”, a continuat actorul.

Michele Morrone face apel la media din România

Actorul a subliniat importanța educației prin cultură și istorie, afirmând că viitorul generațiilor depinde de ceea ce consumă în prezent din mass-media. Acesta este de părere că media ar trebui să promoveze mai mult cultura și creșterea personală a indivizilor.

Citește și: Cine este Bogdana, presupusa iubită româncă a lui Michele Morrone. Cum au fost fotografiați cei doi și cum a reacționat Nikita: „Să mă facă geloasă...”

Deși actorul pare dezamăgit de mass-media, acesta s-a declarat fascinat de istoria poporului nostru și de locurile frumoase din țara noastră, exprimându-și dragostea pentru România. Mesajul lui Michele Morrone a fost primit și apreciat de mii de fani din țara noastră.

„Fac un apel la televiziuni: educați-vă tinerii despre cultură, despre toate minunile istoriei voastre, despre creșterea personală a indivizilor, pentru că într-o zi și acești copii vor fi bătrâni și vor continua să vizioneze gunoiul din programele voastre de televiziune dezgustătoare și ignorante, nu vor crește niciodată.

Iubesc România” a concluzionat el.