Michelle Obama, RAPITOARE intr-o rochie care a facut senzatie la depunerea juramanului de catre sotul ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 aug 2021, 04:00

Asa a depus Barack Obama juramantul pentru al doilea mandat de presedinte al Statelor Unite ale Americii, in fata a catorva sute de mii de persoane.

Sotia presedintelui american, Michelle, dar si cele doua fiice ale lui Obama au fost nelipsite de la eveniment. Michelle a urcat pe scena tinand in mana doua biblii. Este vorba despre aceeasi Biblie pe care a pus mâna Abraham Lincoln în 1861 si alta care i-a apartinut lui Martin Luther King. 

Noua coafura a lui Michell a fost remarcata de toata lumea prezenta la eveniment. Daca pana acum, sotia lui Obama isi aranja parul intins pe spate, la ceremonia de ieri, prima doamna de la Casa Alba a etalat o coafura moderna.
Cu un breton lung si parul filat, doar imbracamintea sobra a dat-o de gol pe Michelle ca nu este..o pustoaica.

Desi multi au crezut ca ceremonia de depunere a juramantului a fost motivul schimbarii coafurii, se pare ca sotia lui Obama a avut un cu totul alt motiv: a sarbatorit saptamana trecuta 49 de ani de casnicie.

Privirile americanilor au fost indreptate si spre vestimentatia celor trei femei din viata lui Obama.
Daca sotia sa a ales un pardesiu lung, in culori reci, fiicele presedintelui au ales siclamul si movul pentru acesta ocazie. Interesanta este alegerea lui Michelle de a-si asorta manusile cu pardesiul fiicei sale mai mari, Sasha. 

Dupa depunerea juramantului, primul lucru pe care Obama l-a facut a fost sa-si sarute sotia, dar si pe cele doua fiice. Dupa ceremonie, americanii n-au plecat acasa, ci au sarbatorit prin parade si baluri de tot soiul.
 Si de aceasta data, Michelle a fost admirata pentru tinuta aleasa.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.