Mickey Rourke este în atenţia marilor producători de film

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:56

Actorul se află în negocieri cu producătorii filmului “Iron Man 2”.

Ce poate face un singur film pentru o carieră moartă?! Întrebaţi-l pe Mickey Rourke, câştigătorul de anul acesta al unui Golden Globe pentru interpretarea din “The Wrestler”.

Rourke a vorbit, în câteva dintre interviuri, despre problemele pe care le-a avut cu banii. Actorul nu îşi mai putea plăti chiria, dar acum este una dintre cele mai apreciate figuri ale industriei cinematografice.

Cum asta? Cuvântul-cheie este chiar Rourke.

El se află în negocieri pentru a interpreta personajul negativ din “Iron Man 2”. Şi gata cu negocierile? Nici pe departe! I s-a mai oferit şi un rol cheie în filmul lui Sylvester Stallone, “The Expendables”, în care joacă şi Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Forest Whitaker şi Ben Kingsley.
 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 

Taguri:

În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.