Micul actor Alihan Turkdemir (Printul Mustafa) a cucerit inima multor fani din lumea intreaga, prin talentul lui deosebit la numai opt ani! Iata imagini inedite cu familia acestuia

Autor: D.I. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 03 oct 2017, 11:40

Cu aptitudini actoricesti, micul Alihan s-a integrat rapid in echipa marilor actori ai serialului "Kosem" si a castigat admiratia acestora dar si a marelui public.

Desi are in prezent doar opt ani, Alihan Turkdemir a patruns in lumea artistica inca de cand avea doar cinci ani, cand parintii sai au acceptat ca fiul lor sa filmeze in cateva reclame pentru compania aeriana Turkish Airlines, pentru o renumita firma de constructii din Istanbul si pentru o retea de cinematografe.

Alihan face parte dintr-o familie simpla din Trabzon, Turcia si mai are un frate mai mare.

Micutul este adorat de familia sa, care i-a descoperit talentul precoce si l-au sprijinit inca de la inceput spre o viitoare cariera artistica, ce pare sa fie una de succes.

Dupa ce si-a facut debutul in lumea artistica prin intermediul reclamelor, micul Alihan a fost selectat, in 2014 datorita talentului sau in primul lui rol intr-un serial de televiziune, intitulat "Serce Saray" (Palatul Serce) si a fost rapid indragit de telespectatorii din Turcia.

Insa rolul care i-a adus cel mai mare succes a fost cel care a urmat in 2015, in serialul Kosem, in care l-a interpretat pe Printul Mustafa si a reusit sa cucereasca inimile multor fani din lumea intreaga, prin talent, inocenta si un farmec deosebit.

La doar sase ani, acest copil simpatic a cucerit si telespectatorii din Romania, reusind sa le transmita o parte din trairile personajului istoric si sa captiveze cu interpretarea marcata de suferinta acestuia cauzata de intrigile din serai, de lupta pentru putere si ambitiile celorlalte personaje.

Micul actor a fost indragit rapid de toti colegii sai, actori consacrati, care l-au integrat in echipa lor si au fost incantati sa lucreze cu un copil inteligent, talentat si carismatic.

Talentatul actor poate fi vazut in rolul Printului Mustafa, in serialul "Kosem", difuzat de luni pana joi, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.