Micul Mozart, incursiune acasa la familia Moga! Uite ce familie fericita are artistul

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:39

Artistul si-a filmat noul clip acasa, la Alba Iulia. Pe cat de discret a fost pana acum, pe atat de darnic este sa ne arate oamenii cei mai importanti din viata lui.

Bineinteles, pe tot parcursul videoclipului, Marius apare alaturi de iubita sa, Bianca Lapuste, de care are foarte mare grija. Nu de alta, dar Bianca este insarcinata si se pregateste sa-l faca tatic pe micul Mozart.

Scena in care Marius ii pupa burtica Biancai face tot deliciul videoclipului. Cine stie, poate maine poimaine dansam la nunta lui Marius.

La inceput, cei doi apar intr-o decapotabila, apoi Sibiul devine locatia in care porumbeii se distreaza de mama focului.

Pentru prima oara, Marius ne face cunostiinta si cu parintii lui, care locuiesc intr-o casa eco in Alba Iulia. Emotionati si fericiti de revedere, parintii artistului il imbratiseaza cu drag pe cantaretul familiei. Bineinteles ca nu aveau cum sa lipseasca cainii familiei Moga.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Clipul

a fost regizat de nimeni alrul decat de Iulian Moga, fratele lui Marius. Da, nu au lipsit nici macar simpaticele bunicute ale fratilor Moga. Prima ii arata fotografii cu toata familia, iar pe cea de-a doua Marius o saruta protector pe frunte. Marius nu uita nici de bunicul sau, asa ca ii face o vizita la cimitir unde ciocneste un pahar ca-ntre barbati.

Clipul se incheie apoteotic intr-o hora ardeleneasca, in care Marius si iubita sa sunt imbracati in costume populare traditionale.


 

Taguri: