Micuța Aylin Akpinar, care joacă rolul Emel în serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de colegii săi, la finalul filmărilor! „Este timpul să îmi iau rămas bun de la frații și surorile mele!” Cum au fost surprinși îndrăgiții actori

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2024, 15:53

Aylin Akpinar este considerată o adevărată revelație datorită talentului dovedit în perioada în care a jucat rolul Emel în distribuția serialului Totul pentru familia mea! Iată ce mesaj a publicat micuța la finalul filmărilor!

Aylin Akpinar are doar 12 ani însă a fascinat publicul încă de la primele sale aparițîi pe micile ecrane, cu talentul, inteligența și gingășia sa. Chiar dacă a venit pe lume într-o familie modestă, părinții săi au făcut multe sacrificii pentru că micuța lor să ajungă pe platourile de filmare și să își fructifice talentul nativ. Cel mai recent proiect din care a făcut parte frumoasă Aylin este serialul Totul pentru familia mea, în care aceasta a jucat impecabil pentru frageda ei vârstă și a făcut față cu brio scenariului dificil.

Aylin Akpinar, care joacă rolul Emel în serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de colegii săi, la finalul filmărilor

La finalul filmărilor pentru îndrăgitul serial Totul pentru familia mea, Aylin Akpinar a publicat pe contul ei de Instagram un clip de suflet și a transmis un mesaj emoționat colegilor ei. Aceasta a dat tuturor de înțeles că nu s-a simțit deloc îngrădită de rigorile filmărilor, ci într-o adevărată familie.

Aylin a subliniat că pe toți colegii săi i-a considerat frații și surorile ei și nu a simțit lipsa părinților săi.

Citește și: La mulți ani, Aylin Akpinar! Micuța Emel din serialul Totul pentru familia mea și-a sărbătorit ziua de naștere! Iată câți ani a împlinit talentată fetiță și ce mesaje de suflet a primit din partea colegilor săi! „Este ziua prințesei mele”

„Este timpul să îmi iau rămas bun de la frațîi și surorile mele, pe care i-am iubit de 4 sezoane. Am râs împreună, am plâns împreună ne-ați acceptat și am crescut și eu cu Emel! Omer are este de fapt un frate mai mare pentru mine, dragă mea soră Asiye cu care am crescut, fratele meu mai mare Kadir! Ogulcan și Aybike care au fost mereu alături de mine! Iubitul meu frate și profesor Cuneyt Mete! Sunt fericită că am lucrat împreună!”, a transmis micuța actrița la finalul filmărilor, pe contul

de Instagram.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Aylin Akpinar, evoluție spectaculoasă

Aylin Akpinar s-a născut în anul 2012, în Istanbul, într-o familie modestă.

Deși părinții săi nu au avut o situație financiară bună, au încercat din răsputeri să ii ofere o educație bună, dar și sprijin pentru a studia și mai ales pentru a-și îndeplini visul de a ajunge pe platourile de filmare. Aceștia au înscris-o la diverse casting-uri și astfel a luat primul contact cu mirifică lume artistică.

Citește și: Micuța Emel din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă în cele mai trăsnite ipostaze alături de colegii săi de platou! Iată cum i-a reunit talentata Aylin Akpinar pe cei mai buni prieteni

În 2019 Aylin Akpinar a fost selectată în distribuția serialului de televiziune Keşke Hiç Büyümeseydik și apoi a jucat și în producțiile Mireasa din Istanbul și Aşk Ağlatır. Iar în anul 2021 părințîi ei au acceptat că micuța lor fiica să joace în serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului principal, Emel, unde de asemenea a dovedit un talent uriaș și o istețime uluitoare.