Micuta care a invins CANCERUL! S-a batut cu 7 TUMORI canceroase, desi are doar 9 luni FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:11

Micuta din imagine poate fi numita o invingatoare. Desi are doar 9 luni, ea a castigat lupta cu cancerul si cu cele 7 tumori care i-au pus viata in pericol inca de la nastere.

Darcie Kay a fost diagnosticata cu cancer la doar sapte saptamani. Timp de 7 luni a facut chimioterapie si s-a luptat cu boala cu zambetul pe buze.

 

Asta desi a fost de nenumarate ori in ghearele mortii, din cauza faptului ca organismul ei a fost extrem de slabit din cauza tratamentului.

 

Micuta parea perfect sanatoasa la nastere, cantarind 3.6 kilograme.

La scurt timp insa mama a observat ca nu se hraneste asa cum trebuie.

 

La 3 saptamani, femeia a vazut o umflatura pe spatele fetitei si a dus-o imediat la doctor. Ce au descoperit medicii a fost socant: o tumoare canceroasa, care deja avea 7.5 centimetri lungime, crestea in interiorul ei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 

"Imediat dupa ce am simtit umflatura mi-am dat seama ca ceva nu e bine. Darcie era alba ca varul. Cand auzi cuvantul cancer te gandesti imediat la moarte. Ma intrebam de ce noua? Cu ce am gresit ca sa meritam asta?", a spus mama fetitei.

 

Mai mult, doctorii au descoperit alte sase tumori in plamani. Din fericire, dupa 7 luni de chimioterapie si mai multe interventii chirurgicale, fetita s-a vindecat complet.

 

"Darcie a fost uimitoare pe tot parcursul tratamentului. A plans foarte rar si zambea mereu, desi tratamentul era chinuitor. Nu pot sa descriu in cuvinte fericirea pe care o simt pentru ca fetita mea s-a vindecat complet. Speram ca acum sa putem duce o viata normala", a mai declarat mama copilei.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard01-d17685223512af5775d40a4f8519b372.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard02-8388fd6d3d5cb21b2b68af7030e4a76b.jpg