Micuța Danka Ilici a fost găsită moartă! Fetița de 2 ani a fost dată dispărută de săptămâna trecută: Aleksandar Vucic, președintele sârb, “Cu ce ​​fel de monștri avem de-a face?”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 04 apr 2024, 13:27

Micuța Danka Ilici a fost găsită moartă

 
Sursa: facebook.com

Danka Ilici, fetița de 2 ani, care a dispărut în Serbia pe data de 26 martie a fost ucisă.

Aleksandar Vucic, președintele Serbiei a anunțat azi, în cadrul Sesiunii Guvernului Sebriei că fetița de 2 ani a fost ucisă.

Danka Ilici, fetița dispărută în Serbia, a fost găsită moartă

Sesiunea Guvernului Serbiei a fost marcată de o veste cumplită astăzi, la Palatul Serbiei, când președintele Aleksandar Vucic a făcut o dezvăluire tragică: Danka Ilici, fetița de doi ani dispărută pe 26 martie, a fost ucisă.

Această știre cutremurătoare a venit după zece zile de căutări intense și speranțe zdrobite pentru micuța Danka și familia ei.

Președintele Vucic a anunțat că, în urma eforturilor poliției care au investigat toate piste posibile, inclusiv una care indica faptul că fetița ar fi fost văzută însoțită de două femei vorbind românește, au fost arestate două persoane suspectate de crimă. Acestea au recunoscut fapta și sunt acum îndreptate spre locul unde au abandonat cadavrul nevinovatei Danka Ilici.

Potrivit adevarul.ro, Aleksandar Vucic a exprimat profundul său șoc și dezgust față de această tragedie: „Au mărturisit crima! Amândoi au mărturisit.(...) Cu ce fel de monștri avem de-a face?” Președintele a subliniat și mulțumirea sa față de eforturile poliției, dar și impactul devastator pe care această veste l-a avut asupra lui și a întregii comunități.

Citește și: Kate Middleton ar fi fost forțată să spună public că are cancer! Adevărul despre motivul pentru care Prințesa de Wales a făcut video-ul pentru public

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

O dispariție misterioasă și o căutare disperată

Danka Ilici, o fetiță de doar doi ani din Serbia, a dispărut în mod misterios în timp ce se juca în grădina casei de vacanță a părinților ei în Banjsko Polje, estul Serbiei, pe data de 26 martie. Dispariția ei a stârnit o amplă operațiune de căutare desfășurată de peste 1000 de angajați ai serviciilor de urgență din Serbia, cu sprijinul autorităților din Croația și Bosnia și Herțegovina, dar fără succes.

În cursul investigației, poliția a descoperit că mama copilei căutase informații despre granița sârbo-română înainte ca Danka să dispară fără urmă. De asemenea, existau informații că două femei vorbind românește au trecut granița însoțite de un copil, ceea ce a alimentat suspiciunile că Danka ar fi fost răpită și dusă din țară.

Poliția a investigat intens aceste informații și a examinat imagini de la camerele de supraveghere de la punctul de trecere a frontierei cu România.

Cu toate acestea, identitatea și soarta fetiței rămân sub semnul întrebării. Interpolul a emis un mandat de căutare, iar autoritățile sârbe și internaționale sunt angrenate într-o investigație complexă și dificilă pentru a aduce lumină în această tragedie.

Citește și: Ce se întâmplă cu Meghan Markle și Harry, după diagnosticul lui Kate Middleton! Anunțul a fost făcut înainte de întoarcerea cuplului în Anglia

Cu toate eforturile depuse, din păcate, fetița a fost descoperită ucisă.