Micuța Emel din producția Totul pentru familia mea, în cele mai frumoase și emoționante ipostaze pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprinsă talentată fetiță alături de dragii ei colegi, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 mar 2023, 16:57

Talentata Emel din serialul Totul pentru familia mea, apariție emoționantă alături de Asiye și Doruk! „Imaginea originală” Iată cum a fost surprinsă Aylin Akpinar în compania dragilor ei colegi, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran!

Îndrăgitul serial Totul pentru familia mea a fascinat publicul nu numai cu povestea impresionantă de viață, ci și cu o distribuție încântătoare, alcătuită din mulți actori renumiți și apreciați în Turcia și peste hotare, cărora li s-au alăturat și tineri extrem de talentați și ambițioși care au jucat magistral. Printre încântătorii tineri se numără și micuța vedetă Aylin Akpinar, care la doar zece ani a dovedit un talent uluitor și o inteligență genială.

Carismatica Aylin Akpinar, care avea aproape nouă ani, în 2021, când a fost cooptată să joace pe platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea, însă cu toate acestea frumoasă fetiță a jucat impecabil și s-a adaptat perfect tuturor regulilor și condițiilor impuse de regizori.

Micuța Emel din producția Totul pentru familia mea, în cele mai frumoase și emoționante ipostaze pe platourile de filmare

Aylin Akpinar s-a născut în anul 2012, în Istanbul și încă de la vârstă de 4 ani, fetița a dovedit un talent actoricesc nativ de excepție, iar părinții săi au decis să o îndrume spre acest domeniu. Inițial micuța a participat la diverse reclame pentru produse destinate copiilor, iar treptat Aylin a fost din ce în ce mai apreciate de marile case de producții, care au ales-o să joace deja în câteva seriale de succes.

Citește și: Micuța Emel din serialul Totul pentru familia mea, le-a dezvăluit fanilor ei retrospectivă anului trecut în imagini! „Îmi place ceea ce fac” Iată cele mai emoționante clipe imortalizate pe platourile de filmare cu talentata Aylin Akpinar!

Cel mai recent proiect de televiziune în care micuța Aylin Akpinar a făcut furori cu frumusețea, talentul, gingășia și inteligență ei este serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Emel, o fetiță la fel de isteață și ambițioasă.

Micuța a fost rapid îndrăgită de publicul din Turcia și din străinătate.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De curând, Aylin Akpinar a topit inimile fanilor ei, după ce a publicat câteva imagini de senzație, în care a fost surprinsă alături de colegii săi dragi, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, pe care îi admira și îi iubește enorm și pe care îi consideră cea de-a două ei familie.

Citește și: Emel din serialul Totul pentru familia mea, mesaj tulburător pentru bătrânica Sevgi! Iată ce i-a transmis fetița celebrei actrițe Yıldız Kültür pe contul ei de socializare! „Te iubesc atât de mult!”