Micuța Emel din serialul Totul pentru familia mea, le-a dezvăluit fanilor ei retrospectivă anului trecut în imagini! „Îmi place ceea ce fac” Iată cele mai emoționante clipe imortalizate pe platourile de filmare cu talentata Aylin Akpinar!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2023, 16:56
Foto(6)

Micuța actriță Aylin Akpinar le-a împărtășit fanilor ei cele mai frumoase clipe ale anului trecut, pe platourile de filmare.

Serialul Totul pentru familia mea a adus în atenția publicului o poveste impresionantă de viață, pusă în scenă de actori celebri și apreciați în Turcia, dar și de tineri actori extrem de talentați și ambițioși. Din categoria acestor tineri inteligenți și frumoși face parte și micuța Aylin Akpinar, care avea aproape nouă anișori, în 2021, când a pășit pe platourile de filmare ale producției, însă cu toate acestea a jucat fără cusur și s-a adaptat perfect tuturor regulilor și condițiilor impuse de scenariști și regizori.

Pe 31 decembrie 2022, fetiță minune a ținut să le împărtășească fanilor ei, după aproape doi ani de filmări, cele mai emoționante și frumoase clipe ale anului, prin intermediul unui clip de senzație.

Micuța Emel din serialul Totul pentru familia mea, le-a dezvăluit fanilor ei retrospectivă anului trecut în imagini

Aylin Akpinar s-a născut pe 11 mai 2012, în Istanbul. Pentru că a demonstrat încă de la vârstă fragedă de doar 4 ani un talent actoricesc nativ, părinții săi au decis să o îndrume și să o sprijine pentru că fiica lor să

ajungă peste ani o actrița desăvârșită. Nimeni nu și-a imaginat atunci faptul că micuța Aylin va deveni o stea încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită inteligenței sale uluitoare și a talentului ei incredibil.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, încă o nenorocire se abate asupra fraților Eren!

Mai întâi, copila a participat la filmarea câtorva reclame, iar la scurt timp a fost cooptată, în anul 2019, să joace primul ei rol într-un serial de televiziune, pe

când avea doar șase ani, mai precis în producția Keşke Hiç Büyümeseydik și apoi a câștigat castingul pentru producțiile de mare succes: Mireasa din Istanbul și Aşk Ağlatır. Iar cel mai recent proiect a fost rolul principal din producția Totul pentru familia mea, care i-a adus cea mai mare reușită de până acum dar și numeroase distincții și premii, devenind astfel o speranța a cinematografiei turcești.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În ultima zi a anului trecut, Aylin Akpinar a publicat pe contul ei de socializare un scurt clip video în care a adunat mai multe imagini de senzație în care a fost surprinsă de-a lungul celor aproape doi ani de filmări pe platourile serialului Totul pentru familia mea.

„Un an minunat urmărindu-mi visele... Îmi place ceea ce fac... Visează, urmează-ți visele, fii fericit... La mulți ani tuturor!”, a

scris micuța Aylin Akpinar, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Emel din serialul Totul pentru familia mea, transformare spectaculoasă! Iată cum arată mica vedetă Aylin Akpinar, la doi ani de la începerea filmărilor! Este o adevărată domnișoară!