Micuța Emel din serialul Totul pentru familia mea, sărbătorită pe platourile de filmare! Iată ce surpriză i-au pregătit colegii săi și cum a reacționat Aylin Akpinar

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 aug 2023, 10:29
totul pentru familia mea Foto(6)

Aylin Akpinar, alaturi de colegii ei mai mari, Su Burcu Yazgı Coşkun si Yiğit Koçak, in serialul Totul pentru familia mea

 

Sursa: Instagram Aylin Akpinar

Aylin Akpinar este considerată deja o mică stea a cinematografiei turcești, datorită talentului uluitor și a dezinvolturii cu care joacă pe platourile de filmare.

Producția Totul pentru familia mea a adus în atenția publicului o poveste tulburătoare de viață a patru frați orfani și o distribuție de excepție, formată din mulți actori celebri și apreciați, dar și din tineri extrem de talentați aflați la început de carieră. Cea mai mică vedetă de pe platourile de filmare ale serialului este Aylin Akpinar, care joacă rolul Emel, mezina familiei Eren și care a început filmările pe când avea doar opt ani.

În ciuda vârste fragede, Aylin a dovedit un talent incredibil și a făcut față cu succes scenariului destul de dificil, fiind îndrăgită rapid de către toți colegii săi mai mari.

Micuța Emel din serialul Totul pentru familia mea, sărbătorită pe platourile de filmare

Aylin Akpinar s-a născut pe 11 mai 2012, în Istanbul. Părinții săi i-au descoperit încă de la câțiva ani talentul actoricesc nativ și au decis să o îndrume încă din copilărie spre acest domeniu artistic.

După ce a participat la filmarea câtorva reclame, micuța Aylin a fost cooptată să joace primul ei rol într-un serial de televiziune, pe când avea doar șase ani, în producția Keşke Hiç Büyümeseydik, în anul 2019 și apoi la scurt timp a câștigat castingul și pentru serialele Mireasă din Istanbul și pentru producția Aşk Ağlatır. Iar cel mai recent proiect a fost rolul principal din serialul Totul pentru familia mea, care i-a adus cel mai mare succes și multe premii, devenind o mică stea a cinematografiei turcești.

Citește și: Mazlum din serialul Totul pentru familia mea, surprins în cele mai îndrăznețe ipostaze! Iată cum a fost fotografiat carismaticul actor, Kaan Sevi, dincolo de platourile de filmare!

Citește și: Ce vârstă are micuța Emel din serialul „Totul pentru familia mea”. Aylin Akpinar este deja o mică vedetă

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În anul 2020, Aylin, care avea doar 8 ani, a pășit cu încredere și mult curaj pe platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Emel, mezina familiei Eren. Cu un talent uluitor și o inteligență incredibilă, Aylin Akpinar a făcut față cu brio scenariului și tuturor provocărilor din timpul filmărilor și a fost rapid îndrăgită de toți colegii ei mai mari, care au apreciat-o enorm și de la care a învățat multe lucruri importante.

În 2021, Aylin a fost sărbătorită pe platourile de filmare, iar colegii săi i-au pregătit multe surprize, aducându-i zâmbetul pe buze chiar dacă se afla departe de familia ei reală. Micuța a primit în dar un tort mare și a savurat fiecare clipă petrecută alături de echipa ei. Anul acesta, Aylin a fost din nou sărbătorită pe platourile de filmare, chiar în curtea casei în care se filma, unde colegii ei i-au dăruit două torturi delicioase și i-au cântat La mulți ani, micuței sărbătorite.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.