Micuța Melek afectată grav de lipsa mamei sale! Aflați ce decizie radicală va lua bunicul ei și ce se va întâmpla luni, 11 aprilie 2022, în serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 apr 2022, 19:20
a Foto(4)

Melek sufera teribil din cauza lipsei mamei sale

Sursa: Captură KANAL D

Afectată de lipsa mamei sale, Melek îi cere frumoasei Mavi să se îndepărteze de tatăl ei, crezând că doar așa Nare se va întoarce la Sancar!

După plecarea bruscă a iubitei sale Nare, Sancar și micuța Melek, fiica lor, se prăbușesc de dorul ei. Dacă tânărul Sancar începe să resimtă fiorii iubirii alături de frumoasă Mavi, micuța Melek suferă teribil în tăcere și ajunge să se îmbolnăvească grav din cauza depresiei provocată de lipsa mamei sale.

Luni, 11 aprilie 2022, în serialul Fiica ambasadorului: Micuța Melek afectată grav de lipsa mamei sale

După ce Mavi a descoperit faptul că micuța Melek suferă cumplit din cauza dispariției mamei sale si are deja probleme grave de sanatate, Sancar încearcă să găsească o soluție pentru a veni în ajutorul fiicei lui. Bărbatul îi cere sprijin frumoasei Mavi, care îi spune că și ea a trecut prin același tip de afecțiune după ce și-a pierdut fetiță în accident și cu ajutorul tratamentelor a reușit să își revină.

Astfel, Sancar are în suflet o urmă de speranța că va reuși să îi readucă liniștea și fericirea fiicei lui.

Citeste si: Micuța Melek din serialul Fiica ambasadorului surprinde din nou! Cum a fost surprinsă recent simpatica Beren Gençalp!

Pe de altă parte, micuța Melek merge din nou să îl întâlnească pe bunicul ei, fostul ambasador Guven, căruia îi cere să o ducă în brațele mamei sale cât mai curând pentru că are o problema gravă de sănătate și doar ei ar putea să-i mărturisească și să

o înțeleagă. Nu și tatăl ei care are cu totul alte preocupări decât grijă pentru ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Între timp, Melek ajunge din nou față în față cu Mavi, cea pe care nu o agrează deloc, deoarece consideră că vrea să-l acapareze pe tatăl ei. Micuța Melek îi cere lui Mavi să se îndepărteze de Sancar, explicându-i că doar așa mama ei va putea reveni acasă și totul va că înainte.

În cele din urmă, Mavi, înduioșată teribil de vorbele micuței Melek, decide să plece din viață lui Sancar, pentru a-i redă astfel liniștea sufletească și ai îndeplini dorința fetiței lui.

Aflați cum va ractiona Sancar și ce se va întâmplă, luni, într-un nou episod dramatic din serialul Fiica ambasadorului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Simpatica Melek din serialul Fiica ambasadorului, apariție inedită alături de sora sa mai mare! Iată cât de mult seamănă cele doua surori!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.