Micuța Melek, surpriză uluitoare din partea colegilor ei de platou din serialul Fiica ambasadorului! Iată ce cadou inedit i-au pregătit actorii simpaticei Beren Gençalp, de ziua ei de naștere!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 apr 2022, 15:06
actorii din serialul fiica ambasadorului Foto(4)

Beren Gençalp, o fetita extrem de inteligenta

Sursa: Instagram Beren Gençalp

Simpatica Beren Gençalp, care a jucat magistral rolul micuței Melek în serialul Fiica ambasadorului a fost plăcut surprinsă de colegii ei atât pe platourile de filmare cât și în Izmir când și-a serbat ziua cu familia ei.

Micuța și inteligenta Beren Gençalp, care a interpretat uluitor de bine rolul Melek în serialul Fiica amabsadorului, la vârstă de opt ani, a fost sărbătorită cu mare fast de ziua ei de naștere anul trecut, atât de către colegii ei pe platourile de filmare, cât și în Izmir, acasă cu familia ei. Îndrăgită copila care a uluit publicul cu talentul ei a primit un tort uriaș din partea foștilor ei colegi de platou și a fost extrem de încântată.

Micuța Melek, cadou uluitor din partea colegilor ei de platou din serialul Fiica ambasadorului

Simpatica Beren Gençalp s-a născut în anul 2011, în Izmir, unde a crescut și a primit o educație aleasă alături de sora ei mai mare, din partea părinților lor. Beren a învățat foarte rapid și și-a dezvoltat vocabularul și cunoștințele cu ajutorul surorii ei mai mari care s-a ocupat foarte mult de ea încă din primii ani de viață.

Citeste si: Simpatica Melek din serialul Fiica ambasadorului, apariție inedită alături de sora sa mai mare! Iată cât de mult seamănă cele doua surori!

Cu o inteligență uluitoare, micuța Beren i-a uimit pe marii actori din distribuția serialului Fiica ambasadorului, în care a fost selectată la casting să joace. Deși avea aproape opt ani, Beren Gençalp s-a adaptat rapid tuturor condițiilor de lucru și a fost primită cu brațele deschise de întreabă echipa a actorilor și de cea de producție.

Micuța și-a luat rolul în serios încă din primele zile de filmări și a dovedit o inteligență aparte și un talent nativ uluitor, ce i-a lăsat de multe ori fără cuvinte pe marii actori consacrați ai indragitei producții turcești.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe parcursul celor doi ani de filmări micuța Beren a fost sărbătorită mereu de ziua ei de naștere, când colegii ei au răsfățat-o cu momente frumoase și emoționante, pentru că fetiță să nu simtă deloc lipsa părinților ei. Anul trecut, Beren Gençalp și-a sărbătorit ziua de naștere atât pe platourile de filmare, cât și acasă, în Izmir, alături de familia ei.

Micuța actrița a primit un tort drăguț pe platourile de filmare și i s-a cântat la mulți ani.

Și apoi după doar câteva zile Beren și-a sărbătorit ziua și în Izmir, acolo unde a mai primit un cadou uluitor din partea colegilor ei, un tort imens ornamentat frumos ce a surprins-o în mod plăcut. Beren a ținut să le mulțumească tuturor colegilor ei, prin intermediul unei postări pe contul ei de Instagram, la acea vreme.

Citeste si: Micuța Melek afectată grav de lipsa mamei sale! Aflați ce decizie radicală va lua bunicul ei și ce se va întâmpla luni, 11 aprilie 2022, în serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.