Cine este micuța Melek din Fiica ambasadorului. Care este numele ei în realitate și cum a ajuns să joace alături de celebra Neslihan Atagul

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 13 ian 2022, 13:51

Micuta Melek face ravagii in serialul Fiica ambasadorului

Sursa: Instagram

Inca de la inceputul serialului "Fiica ambasadorului", micuta Melek care interpreteaz rolul fiicei lui Nare, a atras atentia fanilor serialului turcesc.

Frumoasa postoaica care da viata personajului Melek in serialul de succes "Fiica ambassdorului" are acum 10 ani, iar numele ei in realitate este Beren Gencalp. Inca de la varsta de 8 ani de cand a fost cooptata in productie, Beren s-a dovedit alegerea cea mai buna in rolul lui Melek. Producatorii cautau o fetita care sa semene izbitor de mult cu faimoasa actrita Neslihan Atagul deoarece in serial, Beren trebuia sa dea viata fiicei lui Nare.

Citeste si: Neslihan Atagul, împăcare istorică după 7 ani! Protagonista din serialul "Fiica ambasadorului" a făcut pace cu unul dintre titanii serialelor turcești

Astfel, rolul Melek a fost lozul castigator pentru micuta Beren care nu mai jucase niciodata in vreun film sau serial. Alaturarea celor doua Melek-Nare a fost cea mai buna combinatie pentru telespectatorii care le-au asociat imediat ca mama-fiica.

Ceea ce nu stiu multi, este faptul ca Beren are unul dintre rolurile principale in serial, iar responsabilitatea de pe umerii pustoaicei care s-a dovedit a fo revelatia serialului, este uriasa.

Cine este micuta Beren Gencalp, fetita care a cucerit toti actorii de pe platourile de filmare ale serialului "Fiica ambasadorului"

Beren Gencalp s-a nascut pe 11. 11. 2011, avand o data de nastere extrem de ciudata dupa cum se poate observa.

In prezent, Beren se afla la gimnaziu. Inca de cand era mica, lui Beren ii placea sa joace diferite roluri prin casa, devedindu-si simtul artistic inca de la 3 ani. Ii placea sa ii imite pe cei din jur, este o fetita foarte sociabila, atragand atentia parintilor sai asupra calitatilor sale. Parintii lui Beren au inscris-o la o agentie care se ocupa de copii cu potential de a juca in reclame si film.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a ajuns Beren Gencalp sa fie aleasa pentru rolul Melek din "Fiica ambasadorului"

Citeste si: Mesajul neașteptat al lui Neslihan Atagul, protagonista din "Fiica ambasadorului" și Kadir Dogulu la o zi după ce au petrecut Revelionul împreună!

Producatorii cautau o fetita in varsta de 8-9 ani care sa inerpreteze rolul fiicei lui Nare si sa semene foarte mult cu Neslihan Atagul ceea ce a fost foarte dificil. La acea vreme, Beren, inscrisa abia la agentia de publicitate din Izmir a fost remarcata imediat dupa ce pe site-ul agentiei a aparut o fotografie cu ea.

Producatorii au descoperit cat de talentata era micuta atunci cand i s-a dat o bucata din scenariu pentru a-l interpreta si a vedea exact potentialul ei.

Odata cu "Fiica ambasadorului", Beren si-a dezvaluit adevaratul talent artistic deoarece niciodata nu a stat in fata cemerelor de luat vederi. A obtinut unul dintre rolurile principale deoarece intrega poveste se desfasoara in jurul ei si a reusit sa faca echipa cu cei mai talentati actori din Turcia devenind la randul ei celebra.

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.