Micuta NURAN din "Bahar: Viata furata" adora muzica lui KEREMCEM! Iata cat de frumos fredoneaza talentata AYSENAZ ATAKOL versurile unei melodii celebre!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 sep 2020, 07:00

Frumoasa fetita si-a uluit fanii si colegii cu un talent fabulos atat in materie de actorie cat si de muzica!

De curand, Keremcem a fost surprins in timp ce se afla in studioul de inregistrari, alaturi de echipa sa.

„Noi aşa inregistram! Serdar Arslan, Sebnem Sungur, Ayla Celik sunt numele care au semnat sub jingle-ul noii perioade de difuzare Kanal D Turcia, iar deasupra, vocea mea!", a scris Keremcem.

 

Biz kaydı böyle yaparızsebnemsungur aylacelikofficial serdaraslan kanald yeni yayın dönemi jingle şarkısının altında bu imzalar var üstünde de benim sesim

O postare distribuită de Keremcem (keremcem) pe

Celebrul Keremcem se bucura de o frumoasa colaborare cu cei mai renumiti compozitori si producatori muzicali din Turcia, ceea ce ii asigura un succes rasunator. Din echipa lui de profesionisti fac parte Serdar Arslan, care este compozitor, Sebnem Sungur, textiera si Ayla Celik, compozitoare, textiera si interpreta, care anul trecut a reusit performanta sa faca toata Turcia sa fredoneze cantecul creat de ea, ce s-a dovedit a fi cantecul anului pentru care a primit

si Premiul pentru Cantecul Anului la Premiile Kelebek. (sursa: viata cu aroma de cafea)

Dovada vie ca melodiile cantate de Keremcem ajung hituri extrem de rapid pe piata muzicala din Turcia este chiar micuta Nuran, care a fost surprinsa cantand cu patos versurile celei mai recente melodii care a facut furori in Turcia.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.