Micutul Adin Kulce din serialul "Doctorul minune", care joaca rolul Ali Vefa in copilarie, a cucerit publicul cu talentul si intelingeta sa sclipitoare!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 10 nov 2021, 17:12
video Foto(6)

Copilul-minune care il intruchipeaza pe Ali Vefa in perioada copilariei sale, in timpul amintirilor ce ii revin din cand in cand in minte personajului ajuns la maturitate.

Desi avea doar sase ani cand a fost cooptat sa joace in distributia serialului "Doctorul minune", micutul Adin Kulce a reusit sa se integreze perfect in echipa formata din actori celebri, cu mare experienta ai Turciei. Si chiar daca a fost prima sa experienta in actorie, carismaticul Adin a facut fata cu brio acestei provocari la varsta sa frageda, cu o stapanire de sine si o inteligenta iesite din comun.

Micutul Adin Kulce interpreteaza cu succes rolul Ali Vefa in vremea copilariei si apare din cand in cand in amintirile personajului ajuns la maturitate.

Micutul Adin Kulce, care joaca rolul Ali Vefa in copilarie, a cucerit publicul cu talentul sau uluitor!

In ciuda faptului ca in momentul in care a inceput sa filmeze pentru serialul "Doctorul minune", avea doar sase ani, Adin Kulce a oferit adevarate lectii de teatru chiar si unora dintre actorii cu mare experienta in domeniu, deoarece este un copil extrem de inteligent si perspicace,

inzestrat cu abilitati extraordinare pentru varsta sa.

Treptat, micutul si carismaticul "actor" Adin Külçe, a devenit mascota indragita a serialului "Doctorul minune". Chiar si renumitul regizor al serialului, Yusuf Pirhasan, a fost impresionat de calitatile deosebite si de modul in care s-a adaptat micutul in timpul fimarilor. Intre timp micutul Adin a implinit varsta de sapte anisori si a devenit din ce in ce mai iubit si admirat in randul colegilor sai din distributia serialului.

Citeste si: Ce se intampla cu serialul "Doctorul minune"! Care sunt noile zile si ore de difuzare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Celebrul actor Taner Olmez, un munte de talent si carisma la randul lui, a fost foarte incantat de evolutia si priceperea micutului Adin si a marturisit ca varianta sa din copilarie este adorabila in interpretarea copilului-minune. Atat renumitul actor Taner Olmez, cat si micutul Adin Kulce au primit multe instructiuni dar si sprijin din partea psihologilor cu care s-au pregatit pentru rolurile lor, pentru a reusi sa se transpuna perfect in pielea personajelor si sa reflecte fara cusur faptul ca sufera de o forma de autism si sindromul savantului.

Micutul Adin Kulce era oarecum familiarizat cu aparitia in fata camerelor de filmat deoarece inca de al cativa ani, parintii sai l-au dus sa participe la diverse reclame inedite pentru branduri de haine de copii si astfel copilul a reusit sa se adapteze cu brio si pe platourile de filmare ale serialului Doctorul minune.

Citeste si: Taner Ölmez, "Doctorul Minune" din serialul omonim, marturisire șocantă “Leșin când văd sânge!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.