Micutul Can este rapit! Gulperi, pusa in fata unei alegeri dificile! Afla ce va decide femeia sub presiunea dusmanului ei de temut, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Gulperi", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 16 dec 2019, 10:39
video Foto(5)

In incercarea ei disperata de a-l gasi, Gulperi va fi fortata sa ia o decizie dificila, pentru a-si salva fiul.

Necazurile se vor tine lant de Gulperi, aceasta ii pregateste o petrecere surpriza fiului ei cel mic, Can, dar rapid isi da seama ca aceasta este rapit. In incercarea ei disperata de a-l gasi, Gulperi va fi fortata sa ia o decizie dificila, pentru a-si salva fiul.

Planul pus la cale de Seyma si Yakup capata contur, pe masura ce acestia vor sa isi duca la indeplinire scopul comun.

In tot acest timp, avocatul Kadir isi da seama de intentiile sotiei sale si o sustine neincetat pe Gulperi.

Citeste si: Kadir din serialul "Gulperi", pasiune nebanuita! Iata cum a fost surprins celebrul actor Timucin Esen!

Citeste si: Ce secrete ascunde Nurgul Yesilcay? Actrita din serialul „Gulperi”, de la Kanal D, a spus tot!

Desi Gulperi isi pastreaza sperantele pentru a-l gasi pe Can la timp, in ciuda tuturor obstacolelor intampinate, aceasta va fi doborata de vestea pe care o va primi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Hasan din serialul "Gulperi", ascensiune fabuloasa in cariera! Iata cum a reusit talentatul Burak Dakak sa cucereasca publicul din Turcia inca de la varsta de zece ani!

Citeste si: O celebra actrita din Turcia a anuntat ca si-a salvat casnicia! Iata cine sunt cei doi protagonisti ai uneia dintre cele mai frumoase povesti de dragoste!

Citeste si: Cine este Kader, din serialul „Gulperi”? Actrita, schimbare radicala a profesiei, dupa ce a lucrat ca inginer alimentar in cadrul unui Minister! „Schimbarea carierei la 25 de ani m-a speriat teribil”

Nu ratati un nou episod al serialului “Gulperi” difuzat in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D!