Micutul Can, in pericol! Ejder pune la cale un plan diabolic de razbunare impotriva lui Gulperi! Afla ce se va intampla, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Gulperi", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 18 iul 2022, 00:35
video Foto(7)

Citeste si: Gulperi da bir cu fugitii si il indeparteaza pe Kadir! Afla cum va reactiona barbatul si ce plan diabolic va pune la cale Seyma, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Gulperi", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: O celebra actrita din Turcia a anuntat ca si-a salvat casnicia! Iata cine sunt cei doi protagonisti ai uneia dintre cele mai frumoase povesti de dragoste!

Citeste si: Hasan din serialul "Gulperi", ascensiune fabuloasa in cariera! Iata cum a reusit talentatul Burak Dakak sa cucereasca publicul din Turcia inca de la varsta de zece ani!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.