Micuţul care i-a smuls lacrimi lui Gigi Becali a ajuns pe mana celor mai buni specialisti. Robert a pornit pe drumul spre o viata cat de cat normala

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 20 sep 2020, 03:50

Spera ca, intr-o zi, va merge pe picioarele lui si nu va mai fi nevoit sa se tarasca.

Robert s-a nascut sanatos, insa encefalita i-a curmat drumul lin intr-o viata ce trebuia sa fie frumoasa. Glasul cald al doctorului este calea catre un nou destin.  Mainile sigure ale mamei obisnuite cu greutatile il lasa acum in grija specialistului. In inimile celor doi palpiie de azi inainte speranta.

Baietelul de 10 ani cauta ochii mamei. O "citeste" pana in adancul sufletului. Ii intelege suferinta si neputinta. Vor urma saptamani de analize si de recuperare pana cand va putea fi operat.

Asteptarea poate dura inca doi ani.

Robert mai are un frate mai mic pe care se va baza atunci cand va creste pentru ca el este sanatos. Robert, David si parintii lor traiesc intr-o garsoniera cu chirie.  Nu le intra in casa mai mult de 1.600 de lei pe luna din care aproape jumatate merg pentru chirie. Cu toate neajunsurile nu se dau batuti.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De

luni, Robert incepe o noua viata. Va fi o perioada grea pentru el, dar numai asa va putea sa stea pe picioarele lui.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.