Micuțul Sebastian este în continuare de negăsit! Este căutat cu elicopterul, camere cu termoviziune și câini

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 20 iul 2022, 14:05
Micuțul Sebastian este în continuare de negăsit. A zecea zi de căutări pentru zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari

Copilul de șapte ani dispărut din localitatea Vânători, județul Arad, este de negăsit în continuare. Zeci de polițiști, jandarmi și voluntari îl caută de zece zile, dar până acum nimeni nu i-a dat de urmă.

Sebastian Corbei, copilul de 7 ani dispărut de pe raza satului arădean Vânători, este căutat și acum, de zeci de persoane.

Sebastian este în continuare de negăsit

Astăzi se împlinesc 10 zile de când mama copilului i-a anunțat dispariția, la 112. Sebastian, în vârstă de 7 ani, plecase sâmbătă dimineață la o stână din apropierea satului Vânători, alături de alți copii. 

După-amiază, copiii au plecat, însă Sebastian nu a mai ajuns acasă, astfel că mama acestuia a sunat, în jurul orei 19, la 112, anunțând dispariția micuțului.

Sute de persoane au periat zona în zilele ce au urmat, însă până în acest moment fără rezultat.  Au început căutările, mai întâi în pădurea din apropierea satului, apoi pe o raza de 30 de km.

S-au folosit ATV-uri, mașini de teren, câini de urma și camere de termoviziune. Chiar și un elicopter al ministerului de Interne a survolat zona. Poliția a cerut ajutor pentru găsirea lui Sebastian și a făcut publică fotografia acestuia.

Familia și localnicii nu mai au speranțe să îl găsească în viață. Băiatul era îmbrăcat sumar, iar temperaturile au fost foarte scăzute, mai ales noaptea. Căutările băiatului au început sâmbăta trecută.

Astăzi, în cea de-a zecea zi de căutări, iar potrivit autorităților, la acțiune iau parte 16 polițiști cu cinci autoturisme, șase jandarmi cu două mașini, 20 de voluntari cu cinci mașini de teren și 12 pompieri cu trei autoturisme de teren. 

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a făcut noi dezvăluiri: "Alexandra se află în..."

Sebastian are 1,20 metri înălțime, păr șaten, fața ovală și constituție astenică. Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariției.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Toţi cei care îl cunoşteau pe Sebi spun că băiatul cunoştea foarte bine zona şi nu avea cum să se rătăcească.

"Ciobanul a zis că la 4 a venit cu oile și l-a văzut pe copil acolo și după un timp nu a mai știut nimic de el. El a crezut că s-a întors acasă.

Bănuiesc că copilul, din greșeală, a ieșit la asfalt, l-a luat careva cu mașina și nu mai vrea să-l dea”,  a declarat tatăl lui Sebastian la un post de televiziune.

Citeste si: Un baiat de 13 ani, din Ialomita, a disparut fara urma, de marti! Cei care au detalii sunt rugati sa sune de urgenta la 112

Persoanele care au informații ce pot duce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.