Micuțul Seyit Ali din serialul Melek a cucerit publicul încă de la primele apariții pe micile ecrane! Iată cum arată talentatul Poyraz Ar, la aproape trei ani de la încheierea filmărilor

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 aug 2023, 00:12
Foto(6)

Cum arată în prezent Poyraz Ar, copilul-minune care a jucat rolul micuțului Seyit Ali din serialul Melek! Astăzi băiețelul are zece ani și este pasionat și de astronomie!

Producția turcească Melek a fascinat telespectatorii încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, cu o poveste impresionantă de viață a eroinei Melek, dar și cu o distribuție de excepție, alcătuită din actori celebri și apreciați, din tineri aflați la început de carieră, dar și din copii extrem de talentați, care au jucat impecabil în ciuda vârstelor fragede. Printre aceștia din urmă s-a numărat și carismaticul Poyraz Ar, care la doar șase ani a interpretat impecabil rolul micuțului Seyit Ali.

Micuțul Seyit Ali din serialul Melek a cucerit publicul încă de la primele apariții pe micile ecrane

Poyraz Ar a venit pe lume în anul 2013, în Istanbul. Părinții săi i-au descoperit încă din primii ani de viață talentul actoricesc și au decis că fiul lor să participe la câteva castinguri pentru apariții în spoturi publicitare. Micuțul Poyraz a primit o educație exemplară alături de sora lui mai mare, Naz, din partea părinților și i-au respectat enorm pentru toate eforturile făcute pentru viitorul lor.

În anul 2019, pe când avea doar șase ani, micuțul Poyraz Ar a fost cooptat în distribuția serialului Melek, unde a dat viață personajului Seyit Ali. Băiețelul a cucerit rapid inimile colegilor săi mai mari și s-a integrat rapid în echipa actorilor, dovedind un talent desăvârșit și abilități uluitoare, dar și o dezinvoltură ce i-a uimit pe regizori.

Citește și: Micuțul Seyit Ali din serialul Melek, sărbătorit pe platourile de filmare! Iată ce surpriză i-au pregătit colegii săi și cum a reacționat Poyraz Ar

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În prezent, la aproape trei ani de la încheierea filmărilor pentru producția Melek, Poyraz Ar are deja vârstă de zece ani și își continuă cu succes studiile, urmându-și mărețul vis de a deveni actor în viitor. Însă treptat micuțul și-a mai descoperit și alte pasiuni printre care și astronomia. De curând, micul actor a publicat pe contul lui de Instagram câteva imagini inedite din timpul unei vizite la un muzeu de astronomie, unde părea extrem de încântat.

Citește și: Melek, relație specială cu micuțul Seyit Ali și dincolo de platourile de filmare ale serialului! Iată ce poreclă a ales celebra actriță Nehir Erdogan pentru adorabilul copil Poyraz Ar

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.