Micuțul Seyit Ali din serialul Melek, sărbătorit pe platourile de filmare! Iată ce surpriză i-au pregătit colegii săi și cum a reacționat Poyraz Ar

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 aug 2023, 12:30
Foto(5)

Câți ani are micuțul Seyit Ali din serialul Melek! Carismaticul Poyraz Ar este considerat deja un mic star a cinematografiei turcești, datorită talentului uluitor și a inteligenței sale sclipitoare dovedite pe platourile de filmare.

Serialul Melek a cucerit inimile telespectatorilor din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D cu povestea tulburătoare de viață a protagonistei Melek, cu decoruri impresionante și cu o pleiadă de actori celebri și apreciați în Turcia. Printre aceștia se numără și câțiva actori tineri aflați la început de carieră însă foarte talentați și ambițioși. Însă de departe micul actor care s-a remarcat din prima clipă atât pe micile ecrane cât și pe platourile de filmare este băiețelul-minune Poyraz Ar, care la doar șase ani a reușit să joace uluitor rolul Seyit Ali, fiul eroinei Melek.

Cu un talent incredibil, o carisma aparte și o inteligență sclipitoare, micuțul a fascinat publicul de la primele sale apariții pe micile ecrane.

Micuțul Seyit Ali din serialul Melek, sărbătorit pe platourile de filmare! Iată ce surpriză i-au pregătit colegii săi

Poyraz Ar s-a născut pe 10 martie 2013, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a crescut și a primit o educație exemplară alături de sora lui mai mare, Naz, de la care a învățat multe lucruri importante și a preluat multe obiceiuri bune.

Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din primii ani de viață și au decis să ii îndrume pașii către acest domeniu. În ciuda vârstei fragede, micuțul a participat la câteva castinguri pentru spoturi publicitare pentru articole de vestimentație pentru copii și astfel a luat contact cu platourile de filmare și s-a simțit că peștele în apă în lumina reflectoarelor.

Citește și: Protagonista serialului Melek, apariție uluitoare alături de mama sa! Iată ce trăsături frumoase a moștenit celebra actriță Nehir Erdogan de la femeia care i-a dat viață și pe care o iubește enorm

De la reclamele TV la producțiile de televiziune n-a mai fost decât un pas. Astfel, în anul 2019, pe când Poyraz Ar avea doar șase ani, acesta a câștigat primul casting important al vieții sale și a fost cooptat în distribuția serialului Melek, în care a dat viață personajului Seyit Ali, care a jucat impecabil și s-a adaptat rapid programului de filmări, dovedind un talent uluitor și o carisma aparte.

Colegii săi mai mari l-au îndrăgit din prima clipă și l-au văzut că pe fiul lor, stabilind o relație specială.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Încă din primul an de filmări, micuțul Poyraz Ar a fost sărbătorit pe 10 martie de către colegii săi și de echipa de producție, care i-au pregătit o surpriză de proporții.

Aceștia l-au surprins pe micul lor coleg cu un tort imens și i-au cântat La mulți ani, pentru a crea o atmosferă de sărbătoare ca-n familie.

Citește și: Melek primește o veste cruntă. Vezi online live episodul 18 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.