Mihaela a izbucnit în lacrimi din nou! Concurenta a mărturisit că i-a fost teamă să vină la filmări! „Simt că suntem pe marginea prăpastiei” Iată cum a reacționat Robert și ce s-a întâmplat cu relația lor

Author: Ana Filip
Actualizat: 27 iul 2023, 19:00
Foto(4)

Momente dramatice în Casa iubirii! Mihaela și Robert, la un pas de despărțire! Relația lor este în mare pericol de destrămare! Mihaela a izbucnit în lacrimi amare! „Nu pot să lupt singură pentru relația asta”

Concurenții din Casa iubirii trec zi de zi prin momente de senzație, emoții uriașe greu de stăpânit uneori, sentimente contradictorii, încercări nereușite de a-și întâlni jumătatea, dar sunt marcați și de multe controverse și răsturnări uluitoare de situație care deseori le pot crea mari dificultăți. După ce în ediția de miercuri, Lorena și Laurențiu au reușit să ajungă la un numitor comun și au decis să își continue perioada de cunoaștere pentru a deveni un cuplu, astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera tensionată și apăsătoare deoarece Mihaela și Robert au ajuns din nou într-un mare impas, iar

relația lor se află la un pas de destrămare.

Mihaela a izbucnit în lacrimi din nou! Concurență a mărturisit că i-a fost teamă să vină la filmări

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, Mihaela a fost surprinsă în timp ce încerca să își ascundă tristețea care îi macină sufletul în ultimele zile. Întrebată ce anume i se întâmplă, concurenta i-a mărturisit Andreei Mantea că într-adevăr suferă cumplit după refuzul categoric lansat de Robert în emisiunea precedentă de a merge împreună la un date.

Mihaela a spus că s-a temut să vină chiar și la filmări astăzi pentru că nu cumva să mai poarte încă o discuție în contradictoriu cu partenerul ei și să ajungă la o despărțire iminentă. Se pare că ruptură dintre cei doi concurenți s-a produs încă din timpul celei mai recente Gale, când Mihaela a lansat multe reproșuri aprige la adresa lui Robert, printre care și faptul că nu ar ști sau nu ar vrea să o sărute mai des, motiv pentru care tânărul s-a simțit foarte jignit și s-a distanțat mult.

Mihaela: Simt că suntem pe marginea prăpastiei! Nu pot să lupt singură pentru relația asta!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Andreea Mantea: Dar cine v-a adus pe marginea prăpastiei?

Mihaela: Să iau toată vină pe mine că de fiecare dată? Consider că amândoi am greșit!

Citește și: Mihaela, în lacrimi! Concurenta crede că Robert nu are sentimente pentru ea! „Nu mă pune pe primul loc!”

Pe de altă parte, Robert a observat că partenera lui plânge și se frământă teribil în casă fetelor și s-a întristat și el la rândul lui. Mai mult decât atât, tânărul a subliniat că urăște teribil să fie acuzat pe nedrept și să fie pus la zid în cadrul show-ului.

„Știi ce urăsc cel mai mult în această casă, când eu sunt acuzat de ceva îmi zice, «ai făcut rău, asumă-ți»! Ce am făcut rău? Ce să îmi asum?”, a spus Robert.

Citește și: Lacrimi și dezamăgire pentru Lorena, după ce Laurențiu a pus capăt idilei lor! „Nu cred că mergem în direcția bună!” Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii