Mihaela a parasit competitia “Bravo, ai stil!”

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 12 iun 2017, 10:14

In Gala eliminatorie de aseara a show-ului “Bravo, ai stil!”, Mihaela a parasit competitia care i-ar fi putut aduce premiul cel mare – o cariera in televiziune si suma de 100.000 de lei. La duel, alaturi de Mihaela s-a aflat si Otilia.

In momentul jurizarii outfitului Mihaelei, Raluca Badulescu a avut un discurs dur la adresa concurentelor, si in special, a fetei: “Uitandu-ma la voi in aceasta seara, sunteti o dezamagire crunta. Toate!”

Doua note de 2 si doua note de 1 a primit Mihaela din partea juratilor “Bravo, ai stil!” pentru tinuta prezentata in Gala de aseara a show-ului. In urma voturilor telespectatorilor, fata a parasite competitia si drumul ei spre titlul de Cea mai stilata femeie din Romania s-a oprit.

Nu ratati show-ul “Bravo, ai stil!”, difuzat de luni pana vinery, de la 16:30, si in fiecare sambata, de la ora 22:00, numai la Kanal D!

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.