„Mihaela are ceva pentru Robert” Adelin, fostul concurent din Casa Iubirii, a dat cărțile pe față. Care este, de fapt, relația dintre Mihaela și Robert

Author: Laura Macovei
Actualizat: 21 dec 2023, 09:52

„Mihaela are ceva pentru Robert” Adelin, fostul concurent din Casa Iubirii, a dat cărțile pe față

Sursa: Captură YouTube

Adelin și-a exprimat primele sale gânduri după ce a fost eliminat din Casa iubirii. Fostul concurent a adus în discuție cuplul anterior al lui Robert și Catinca, oferind și motivele pe care le consideră ca fiind responsabile pentru eșecul lor.

Invitat în emisiunea „Culisele iubirii”, prezentată de Bianca Comănici, el a împărtășit experiența sa în cadrul show-ului, vorbind despre relațiile sale cu fetele, eforturile de a stabili conexiuni și interacțiunile cu foștii săi colegi din emisiune.

Cum vede Adelin relația dintre Mihaela și Robert

De asemenea, și-a exprimat punctul de vedere cu privire la situația dintre Robert și Mihaela, comparând-o cu cea dintre Robert și Catinca.

„Mihaela are ceva pentru Robert, dar nu mai vrea,” a declarat Adelin în cadrul emisiunii.

„Robert, în afara emisiunii, este un băiat foarte de treabă. Am legat ca o mică prietenie și este diferit față de intrarea lui în emisiune.”

Citește și: Casa Iubirii: Vlada se declară fericită în relația cu Antoni! Larisa, ironica: ''Cum? Te lasă amanet și pleacă!''

În legătură cu relația dintre Radu și Cristina, Adelin a dezvăluit cum a rămas în termeni cu Radu după ce acesta l-a nominalizat pentru eliminare. De asemenea, el și-a exprimat părerea cu privire la dinamica dintre Patrick și Cristina. Pentru a afla mai multe detalii, vă invit să urmăriți interviul exclusiv în video de mai jos:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Robert sare în apărarea fostei iubite

Deși au avut o relație frumoasă, Robert și Mihaela nu mai formează de ceva timp un cuplu, iar fiecare dintre ei așteaptă acum să își întâlnească jumătatea. 

Recent, în urma unei discuții contradictorii între Mihaela și Bianca, Robert a luat atitudine și a sărit în apărarea foste iubite. 

Citește și: Casa iubirii: „Se trezește după șase luni că-i place”. Juliei nu-i pică bine apropierea dintre Cosmin și Mihaela! Cei doi au început să se înțeleagă din ce în ce mai bine

„Dar batjocura? El e om citit, ea e p*oastă, că nu se potrivesc? Bianca a zis că el e foarte citit, e inteligent, ea e p*oastă.

A făcut-o iar p*oastă indirect, telespectatorul asta înțelege”, a spus Robert.

Robert l-a abordat deschis pe Ionuț, afirmând că toată agitația dintre Bianca și Mihaela o are în prim plan pe iubita lui Ionuț.

În timpul discuției, l-a întrebat pe Ionuț dacă este de acord cu astfel de comportamente și atacuri. Această intervenție a avut loc după ce Bianca a sugerat subtil ieri că Mihaela nu se ridică intelectual la nivelul lui Bogdan și că nu este potrivită pentru el.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.