Mihaela aruncă bomba despre un cuplu din „Casa iubirii”! „Nu cred că o să rămână împreună”. La cine face referire fosta concurentă

Autor: Lavinia Medrea

Mihaela face declarații bombă

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Mihaela Homa, câștigătoarea sezonului 2 „Casa iubirii”, a aruncat bomba despre un cuplu din „Casa iubirii”!

Mihaela Homa, fosta concurentă și câștigătoarea sezonului 2 al emisiunii „Casa iubirii” de la Kanal D a făcut dezvăluiri incendiare în cadrul unei emisiuni online!

Mihaela aruncă bomba despre un cuplu din „Casa iubirii”! 

Invitată în emisiunea „ Culisele iubirii ” de la WOWnews, Mihaela Homa s-a deschis și a venit doar cu intenții sincere în privința întrebărilor care i-au fost adresate de către prezentatoare.

Citește și: Mihaela face dezvăluiri neașteptate despre Robert! „Mi-aș fi dorit să am o discuție cu el”. Ce s-a întâmplat între cei doi foști concurenți din „Casa iubirii” după marea finală

Câștigătoarea sezonului 2 „Casa iubirii” a vorbit mai sincer ca niciodată despre relația dintre Cosmin și Ștefania, doi concurenți ai sezonului 3. În sezonul 2, Cosmin și Mihaela au încercat să se cunoască mai bine în vederea formării unui cuplu, dar în scurt timp și-au dat seama că nu se potrivesc romantic unul cu celălalt.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Acum, Mihaela a declarat că se bucură să-l vadă atât de îndrăgostit pe Cosmin și, totodată, a spus că nu crede că relația cu Ștefania va dura prea mult, deoarece pare că el este mult mai implicat decât ea.

Citește și: Mihaela Homa, în lacrimi când a vorbit despre copil: „Mi-aș dori…”. Prin ce dramă trece fosta concurentă de la „Casa iubirii”

„Sunt foarte frumoși, îmi place. Așa pare (n.r.: că o place mai mult Cosmin pe Ștefania), dar mă bucur că-l văd îndrăgostit, sincer. Eu am spus și data trecută că nu cred că o să rămână împreună, dar sunt potriviți, în momentul de față și cât o să mai dureze emisiunea și puțin după, poate, o să mai dureze (n.r.: relația lor), dar de viitor nu cred. Nu se știe, nici Cosmin, din ce am înțeles, nu-și dorește copii, dar așa se potrivesc, sunt drăguți împreună”, a spus Mihaela.

Mihaela face dezvăluiri neașteptate despre Robert

Tot în emisiunea menționată anterior, Mihaela a făcut dezvăluiri despre fostul ei iubit, Robert, și despre sentimentele pe care le are în prezent față de el. 

„Am mai avut, dar nu am mai vrut nicidecum să mai aud de el. Eu nu renunț așa cu una, cu două la o persoană pe care o iubesc.

Tind să cred că a fost iubire, sau un atașament, nici nu-mi pot da seama. Acum recunosc că nu mă mai gândesc la el, ceea ce mă pune pe gânduri, pentru că în timp ce eram acolo efectiv eram despărțită de el și simțeam parfumul lui, simțeam să mă pun lângă el, să mă așez cu capul (n.r.: pe umărul lui), și acum nu mă mai gândesc deloc la el.
Chiar simt o repulsie, sincer îți spun”
, a declarat Mihaela.