"Mihaela Borcea e DARAMATA". Avocatul lui Cristi Borcea a facut DEZVALUIRI CUTREMURATOARE

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:54

Lumea sportului este in stare de soc dupa ce magistratii i-au condamnat la inchisoare cu executare pe greii fotbalului romanesc.

"Dosarul Transferurilor" in care George Copos, Ioan si Victor Becali, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Jean Padureanu si Gheorghe Popescu au fost condamnati definitiv la inchisoare a socat lumea fotbalului romanesc. Avocatul si prietenul lui Cristi Borcea, Cristi Sarbu a facut dezvaluiri cutremuratoare la WOWbiz.

" In acest dosar, eu nu am intrat. Am avut divergente de opinii cu alti si am simtit ca este mai corect asa, sa nu ma implic.

Eu niciodata nu le-am spus oamenilor ce vor ei sa auda, ci ce trebuie sa auda, ce trebuie sa stie. In instanta trebuie sa mergi pe probe, sa convingi instanta, ca altfel ajungi aici. In opinia mea nu mi se pare drept la ceea ce s-a intamplat, sunt foarte dure, mai ales legat de prietenul meu, Cristi Borcea. Regretul meu este ca nu am reusit sa il conving sa vada lucrurile cum trebuie", a spus avocatul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.