Mihaela Borcea: "Nu m-am intalnit la spital cu actuala sotie a lui Cristi" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:08

Mihaela Borcea a vorbit despre cum se simte Cristi Borcea dupa operatia suferita la inima si despre cat de tare a fost afectata familia si in ce stres au stat in timpul operatiei.

Mihaela Borcea a facut declaratii in exclusivitate, la drept la tinta despre starea de sanatate a fostului ei sot, Cristi Borcea dupa operatia la inima: Operatia a durat 6 ore, s-a intervenit pe cord deschis si nu stie nimeni cum reactioneaza organismul fiecarei persoane, nici cel mai bun medic. Fosta sotie a lui Cristi Borcea spune ca actionarul dinamovist a mai avut probleme cu inima, iar acum doi ani a mai facut anlize care i-au iesit bunicele: Insa de acum doi ani s-au intamplat multe si stresul si-a spus cuvantul.
I-a mai fost rau si la Miami, a lesinat si a fost dus de urgenta la spital und ei s-a zis ca afacut un preinfarct.
Mihaela este alaturi de el impreuna cu cei trei copii. Cel mare a venit din Elvetia sa isi incurajeze tatal, iar cei mici abia azi au aflat de starea tatalui lor, spune Mihaela. "O sa vorbesc cu medicul sa vad in ce conditii ii pot duce la spital pentru ca tatal lor nu are voie sa se emotioneze pentru ca ii poate fi fatal.
Aseara am reusit sa vorbesc cu el foarte putin pentru ca inca era ametit si era sub efectul anesteziei, adormind."

 

Taguri: