Mihaela Borcea poarta inca verigheta de la fostul sot! Nu rata "D Paparazzi" duminica, de la 19:45!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:10

Duminica, 30 octombrie, de la 19.45, la Kanal D, Adelina Pestritu va asteapta la o noua editie “D Paparazzi”. In aceasta saptamana Andreea Mantea, Mihaela Borcea si Celia sunt cele care iau cuvantul si fac dezvaluiri incendiare.

Cantareata Celia ne marturiseste daca exista un barbat in sufletul ei, dar si daca relatiile pe care presa i le-a atribuit sunt adevarate sau nu. A fost Celia iubita lui Costi Ionita, Gabriel Torje, Bogdan Ivanof, Giani Lazarescu sau Mihai Bendeac?

Adevarul il veti afla duminica aceasta, la “ D Paparazzi ”. Tot atunci, artista ne va povesti cum si-a petrecut vacanta la Paris insotita doar de o prietena.
“Am vizitat Parisul doar noi doua, era foarte ciudat. Eram constiente ca lipseau partenerii. Am ras, ne-am relaxat, ne-am simtit bine!”, a declarat Celia.

Andreea Mantea
, prezentatoarea emisiunii CANCAN TV, ne marturiseste ca nu este o adepta a sarbatorii de Halloween. “Suntem romani si avem sarbatoarea noastra. Sarbatoresc Sfantul Andrei, ziua in care trebuie sa ne ferim de rau punand usturoi pe la colturile usilor.
”, ne-a spus Andreea Mantea.

Reporterii “D Paparazzi” au reusit sa afle si faptul ca Mihaela Borcea poarta inca verigheta de la fostul sot, dar si o bijuterie care o ajuta sa scape de gandurile rele. “Port verigheta si inelul cu citrin care nu trebuie sa ne lipseasca daca vrem sa avem parte de bunastare”, a spus aceasta la “D Paparazzi”.

Nu ratati editia speciala de duminica, 30 octombrie, a emisiunii “D-Paparazzi”, cu Adelina Pestritu, de la 19.45,
la Kanal D.
Style Definitions*/ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

 

Taguri: