Mihaela Borcea vorbeste astazi, la "Drept la Tinta", despre vizita medicala la o clinica din Austria!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:09

Joi, 28 martie, incepand cu ora 16.45, Oana Roman a pregatit o editie speciala "Drept la Tinta".

Mihaela Borcea vorbeste in premiera despre problemele de sanatate care au facut-o sa plece in Austria pentru un control medical amanuntit.

 

"Sper ca de aceasta data tratamentul sa dea rezultate, sa scap de metalele din sange. Sa ma stiu sanatoasa ca sa pot sa imi ingrijesc copiii. Am inteles ca daca imi iubesc familia trebuie sa am grija de mine, ca sa pot avea apoi grija de ei", a declarat Mihaela Borcea la inceputul acestei saptamani pentru WOW Biz.ro.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

De ce boala sufera fosta sotie a lui Cristi Borcea, dar si ce tratament va fi nevoita sa urmeze, aflati astazi, incepand cu ora 16.45, in emisiunea" Drept la Tinta".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.