Mihaela de la „Casa Iubirii” s-a fotografiat alături de Bianca Drăgușanu! Fotografia care a pus Internetul pe jar

Author: Diana Bostan
Actualizat: 15 nov 2023, 08:40

Mihaela Homa și Bianca Drăgușanu

Sursa: Instagram- Mihaela Homa/ Bianca Drăgușanu

Mihaela de la ”Casa Iubirii” și-a surprins fanii cu ultima fotografie postată. Concurenta s-a pozat alături de Bianca Drăgușanu. Cât de mult seamănă cele două.

Mihaela Homa este o prezență importantă în cadrul emisiunii ”Casa Iubirii”. Deși Robert a ales să-și îndrepte atenția către Catinca, Mihaela a trecut peste suferință, iar asta se vede în postările sale. Concurenta a postat o fotografie alături de diva Bianca Drăgușanu. Cât de bine arată cele două.

Mihaela de la ”Casa Iubirii” s-a fotografiat alături de Bianca Drăgușanu

Concurenta de la ”Casa Iubirii” și-a surprins plăcut fanii cu ultima fotografie postată în secțiunea Instastory.

Mihaela s-a fotografiat alături de Bianca Drăgușanu, iar cele două par că sunt surori. Mihaela a purtat un top albastru și o jachetă neagră, în timp ce Bianca a optat pentru un pardesiu elegant de culoare deschisă.

Citește și: Catinca simte că toată lumea o pune la zid pe nedrept. Mihaela o condamnă în continuare pe concurentă: "Dacă o afectează... înseamnă că așa e!"

Mihaela părea extrem de încântată de faptul că a reușit să se fotografieze alături de Bianca Drăgușanu, concurenta emisiunii ” Casa Iubirii ” afișând un zâmbet larg. Urmăritorii Mihaelei au remarcat faptul că cele două seamănă extrem de mult, ambele fiind la fel de frumoase.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Concurenta emisiunii ”Casa Iubirii” pare să fi trecut peste dezamăgirea provocată de Robert, fiind pregătită pentru un nou capitol în viața ei. Mihaela l-a lăsat pe noul concurent, Adelin, să se apropie de ea, în timp ce Robert și Catinca își continuă cunoașterea.

Cine este Mihaela Homa de la ”Casa Iubirii”

Mihaela (Mihaela Homa) are 28 de ani, este din Satu Mare și lucrează ca recepționer la un hotel.

Tranșantă, amuzantă și sinceră, așa cum se caracterizează tânăra, aceasta spunea că își dorește ca în “Casa iubirii” să întâlnească un partener onest și corect cu ea. Este o familista convinsă, foarte atașată de mama și bunica sa.

Citește și: „Robert poate vrea să se răzbune”. Lorena face dezvăluiri în premieră despre Catinca și Robert! Care este, de fapt, adevărul despre apropierea bruscă dintre cei doi concurenți din „Casa iubirii”

Încă de la prima ediție a sezonului 2 al emisiunii ”Casa Iubirii”, Mihaela s-a declarat interesată de Robert, fiind axată doar pe el încă de la început. Deși inițial nu și-a dorit să o cunoască, cei doi și-au dat o șansă ajungând în cele din urmă să formeze un cuplu.

Relația dintre Robert și Mihaela a avut suișuri și coborâșuri, s-au despărțit, s-au împăcat, însă într-un final au pus punct.

Robert susține că Mihaela nu i-a acordat respectul de care acesta avea nevoie, în timp ce Mihaela crede că Robert se lasă mult prea influențat de ”românașii” săi. Acum Robert este într-o cunoaștere cu Catinca, iar discuțiile dintre Mihaela și Adelin au devenit din ce în ce mai dese.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?