Mihaela, decizie neașteptată în privința lui Robert! „Iar subiectul ăsta! Nu mai am cuvinte! Nu am argumente!” Aflați ce s-a întâmplat între cei doi concurenți în camera roșie și care va fi verdictul Mihaelei, joi, 13 aprilie, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 12 apr 2023, 20:05
Foto(4)

Momente tensionate și lacrimi, joi, 13 aprilie, în Casa iubirii! Mihaela va izbucni în lacrimi! Robert ii va cere concurentei să dezvăluie ce anume a deranjat-o în camera roșie! Aflați ce se va întâmpla cu relația lor! „Cred că nu meriți tu lacrimile mele, Robert! Și gata!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii continuă cu noi provocări, momente spectaculoase, dar și cu multe răsturnări de situație care îi pun la grele încercări pe concurenții veniți să își caute jumătatea. În ediția de miercuri s-au iscat mari tensiuni în casă băieților, acolo unde Radu și Robert s-au înfruntat din nou și au ajuns să își spună replici acide, totul declanșându-se după vizită Mihaelei. Iar pe de altă parte, Nona a afirmat că Mihaela se înțelege mai bine cu Radu decât cu Robert, fapt ce a înfuriat-o teribil pe Cristina și i-a stârnit gelozie.

În ediția de joi, lucrurile se vor precipita din nou, de aceasta dată va avea loc o discuție aprinsă între Mihaela și Robert, care vor ajunge la un pas de o despărțire definitivă.

Mihaela, decizie neașteptată în privința lui Robert! „Iar subiectul asta! Nu mai am cuvinte! Nu am argumente! Ce să mai spun?”

În ediția de joi, 13 aprilie 2023, în Casa iubirii concurenții vor declanșa din noi tensiuni de proporții și se va ajunge la schimburi de replici aprige.

Atitudinea distanță afișată de Mihaela îl va înfuria pe Robert, care îi va cere tinerei să dezvăluie în fața tuturor ce anume a deranjat-o atât de mult în timpul întâlnirii lor din camera roșie și să aducă argumente care să ii susțină supărarea.

Robert: Nu mi-ai răspuns la întrebare! Din ce cauza! Ce s-a întâmplat în camera roșie! Las-o așa! N-ai argumente! Ce te-a deranjat?

Cristina: Spune Mihaela în față!

Mihaela: Păi ce să mai spun? Că sunt atâtea în capul meu! Că nu mai am cuvinte! Nu mai am cuvinte efectiv!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Robert: Normal că nu mai ai cuvinte! N-ai ce să zici! Ce te-a deranjat? Va rog frumos să ziceți ce a deranjat-o? Ei știu!

Marinel: Ai plâns?

Mihaela: N-o să deschid iar subiectul asta! Că nu mai am cuvinte! Nu am argumente! Ce să mai spun? Că mă blochez!(...) Cred că nu meriți tu lacrimile mele, Robert și gata!

Citește și: Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Radu a recunoscut în fața Cristinei că se simte răpus de gelozie când o vede în compania altui băiat! Iată ce discuție neașteptată au avut cei doi foști iubiți

Citește și: Dezvăluiri uluitoare de la prima întâlnire a Patriciei cu Laurențiu în afara platourilor de filmare! Iată cum a reacționat Emma! „Te mai gândești la mine?” Marinel s-a arătat și el deranjat de gestul la care a recurs Laurențiu!